|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Eh jedno pitanje za korgovce možete lli mi reći imali pa50 terce
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Imam ja , tacne stooposto, odlicne, samo moras sa midi kablom ukljucit iz in u out , i tako dobijes terce, ne koristim ih , al sam isprobao i rade odlicno, i imam druga sto ih koristi.. ako ti odgovara mogu ti poslat.pozdrav,stavit cu ih u download, eto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
kao prvo nemam midi kabla i nema ga nigdje kod ans kupiti kao drugo neznam kako ubaciti terce
|
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
a ovo je set, samo uneses , a midi midi kabal, na obe strane da je isto, imas toga za kupiti, a mozes napraviti terce i bez toga, samo ne stimaju onda na svim mjestima kad pravis trilere za pola tona...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
ako hoces mogu ti ja napravit u performance terce pa ti posaljem za jedno petnaestak minuta, pa da vidis kakve su, a ti boje mozes stavljati koje hoces?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ok hajde onda stavi u listu za download sa naznakom za no limit hvala unaprijed kada to završiš imam te još nesto pitati
|
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
vidi odaberes bilo koju boju u performance i stisnes dugme menu pa do stranice 19 i na njoj odaberes da bude
E: Dual Up1:Normal Dyn :+0 Up2:Normal Note : +3 Up3 : Normal Ovo iznad tu biras koliko ce da transponuje ton, kad si to upisao vratis se na 5 stranicu, ukljucis dugme ensemble i odaberes Scale: User Key C Note C Detune +0 E sad key ostavis na c posto ce ti lakse biti stimat i onda podjes svirat recimo c mol, a podloga ti mora biti ukljucena inace se nece cuti terca,i stimas i krenuo si i vidis da ne stima sad na dis i kako si upisao gore Note +3 znaci to je fis i onda odaberes na toj petoj stranici pod note fis i detune do 99 i tako stimas svaki koji ti ne stima. pa si pravi, skontat ces kako ide, al se nemogu napravit da stimaju skroz za sve, al dobre opet bud. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
evo odmah idem probati hvala velika možeš li mi još reci imaš li kakih rock ritmova
|
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
imam jedan odlican sto sam ja pravio, 6/8 odgovara za crni leptir, ostala si uvijek ista, za pjesmu od drugog nacina prodje ovaj dan, meni je pravo dobar, a ostalo nemam, bas sredjujem po klavjeturi, pa cu nabavit, imam fabricke,.hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
to legendo treba mi crni leptir ritam hajd ako možeš pošalji mi preko msn-a OVDE IDU ZVEZDEEEEEEE!
Promijenjeno od Vaxter (02.03.2008 u 03:51 sati) Razlog: Izbrisana adresa |
![]() ![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
imali, korg, pa50, terce |
|
|