|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
moze li mi neko ko je imo iskustva sa korgom i3 reci kakva je to klavijatura, koliko se da isprogramirat i kakva joj je cjena? hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
KORG i3 koliko znam ima 4 user-a,tj. mozes ubaciti 4 ritmova.Boje ne mozes da editujes.
A inace klavijatura moze jos uvek da odradi svirku,i ima jako kuciste i odlicne dirke. A cena po mojom ako je u odlicnom stanju ne bi trebala da bude vise od 300-350 evra.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
kuki hvala..kako ima malo usera onda bi bilo dobro da po svakoj varijaciji ubacim drugi rimam,zar ne? inače sam novi u narodnoj muzici, pami je puno toga jos strano, a jako me zanima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
E to da u jedan ritam ubacis npr. 9-8 i 7-8 uopste nije losa ideja!
Ja sam postavio neke setove za KORG i3 u download centar(ne znam kakvi su). Ma samo polako naucices vremenom,pogotovo na ovom forumu koji je odlican. Pogledaj malo teme po forumu ima dosta toga.
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (31.01.2008 u 02:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
po svemu sudeci nije bas sjajna za kvalitetno odsvirati narodnu muziku..jer imam problema i sa tercama, a znas i sam da ih nije uvijek lako odsvirat. ima svojih kvaliteta, kao sto si spomenuo dirke, ali mislim da se u nicemu drugome ne istice..skinuo sam sve sto si stavio u download centar, ali jos moram i ja vidjeti kako to zvuci. hvala ti jos jednom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dobro to je starija sprava,isprobaj ono sto sam postavio,nesto se sigurno da iskoristiti.
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
kuki ?? ili netko drugi tko zna...skinuo sam iz download centra fajlove za korga i3 i spremio na disk. kada ih zelim ocitati izbaci mi poruku da ne moze ocitati disk??? postoji li rjesenje problema??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mislis na flopy disk ili hard disk,ako je flopy onda probaj na neki drugi flopy prebacit to sve pa probaj onda jer ti flopy diskovi znaju zezat,probaj fomatirat disketu pa ponovo sve ubaci i probaj ocitiat!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Jesi li raspakovao fajlvove?Ako ne raspakujes klavijature ne moze da procita.
Ako si raspakovao i tako ubacio na flopi a klavijatura ne cita onda je verovatno do flopija.
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
pozdrav zeko,,,,kao prvo da ti kazem da je bas taj i3 zmaj nad zmajevima ,bio...a i danas je za mene ne zaboravan...i vjeruj da ima jos ljudi sto ga koriste.....
zeko prijatelju mozes je formatirati mjesec dana ali ti nece nista to pomoci.nego ima jedna mala caka,kad je formatiras kompjuter je nece poznati..nego moras zatvoriti drugu stranu flopia onu rupicu.znaci ne zastitu flopia,onu drugu rupicu moras...nalijepi selotep na nju sa obije strane i onda je formatiraj na i3.i trebala bi sad da radi na pc-u.onda prebacis te ritmove na flopi,i kao sto neko rece pogledaj da nisu u zipu samo,,..eto.. pozdrav,,i javi rezultat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|