|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo posto je moj dragi kolega GALA otvorio temu JUZNI VETAR, dosta ih se javilo i vec dosta pomazu jedni drugima, otvaram i ja temu KLUBSKA SVIRKA, znaci za sve one koji sviraju po klubovima, to znaci, novija narodna muzika, zabavnjaci, znate vi svi dobro na sta mislim.
Jos jednom napominjem svi oni, kao i kolega GALA sto je napomenuo, svi oni koji se ne bave ovom muzikom, neka se ne mijesaju, i svoja misljenja zadrze za sebe, da ne bi dolazilo do prepirki ili svadja, to ne bih volio. Posto ima dosta kolega iz Beograda, i Novog Sada, htio bi da cujem njihovo misljenje, kako srediti klavijaturu, da bi ona zvucala moderno, jer od njih sve krece, to dobro znaju muzicari koji ne sviraju u vec pomenutim gradovima... Pozdrav za sve kolege od mene ![]()
Korg4Life Promijenjeno od DjoleBn (06.05.2008 u 16:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto ja spadam u ova kategorija.
Vecinom pesme radim na standard fabricne ritmove za stara yu-muzika Imam ritmove kombinovane sa lupove na intro a moram priznati da koristim i po neki fajl ![]() ![]() ![]() Pa sad jebiga nesto se ne moze odsvirati uzivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja priznajem, jos nisam koristio fajlove, jednostavno sam se zarekao, da necu ni svirati tu pjesmu ako je ne mogu uzivo odsvirati. Mislim, ok No.1, stvarno je tesko naci neke ritmove, ako uopste postoje, jos posebno za zabavnu muziku...
Pozivam i sve kolege koji sviraju ovakvu muziku da postave demo svojih aranzera, da cujemo kako cije zvuci, ja sam nesto snimao, pa cim isjecem i dotjeram postavicu.
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ja sam mislio da je ova tema namjenjena onima koji sviraju na KLUPI,pošto je naslov KLUPSKA.....
![]()
![]() |
#5 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa da, ja sam hteo da popravim Djoleta..
al sad nisam siguran mozda treba biti Clubska-Klubska...??? Aha Ok video sam da si sredio dok sam ja pisao post...OK A i nisi morao da citiras Vingula, vidis da njegov post je odma iznat tvoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@No.1
Ispravi, bolje KLUBSKA, nego klupska, ima da mi oci izvade ![]()
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Al i temu treba premjestiti,pošto nebi reko da spada pod savjete za klavijaturu...
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovo je moja kagtegorija.za zabavnjake vecinom koristim fabricke ritmove+dorada,a za narodne vecinom pravim a nesto i uzmem od drugih+dorada.
ubrzo ce ici neki demo od zabavnjaka a mozda i od cijelog benda. pozdrav od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa dobro, i JUZNI VETAR je ovdje odmah, ja sam gledao da je postavim gdje treba, ako smatrate da treba da je premjestite na pravo mjesto, izvolite
![]()
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
klupska, svirka |
|
|