|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Zdravo svima
Znam da je PA80 zastareo model ali ga ljudi i dalje sviraju, pomazem drugaru oko sredjivanja i dosli smo na sledeci problem: Imamo ritmove koje smo ucitali preko fabrickih ritmova, kada doteramo bilo koji ritam i zelimo isti taj sacuvati, korg nam nudi samo opciju usera 1,2 i 3 kao mogucnost snimanja? Dali se prepravljeni ritam moze sacuvati na tom fabrickom mestu sa kojeg smo ga odabrali i kako? Drugi problem je, bilo koji set da ucitamo, nista nece prebaciti na User2 ni jedan ritam, kada zelim sacuviati bilo koji ritam na user2 izbacuje non stop gresku, i ne mozemo dalje? os verzija je najnovija koja postoji na sajtu i koju smo ucitali, ovo nam koci proces trenutno jer nemozemo sacuvati prepravljeni ritam na fabrickom mestu odakle smo ga povukli, ako neko ima odgovora, zahvaljujemo se unapred, pozdrav svima Dodato: Dodato: Ucitali smo Factory Backup Diskete fabricke, na Style User2 sve pise da je EMPTY, nikako se ne da snimiti ni jedan jedini ritam na User2 stalno izbacuje error, fabricke Perfomance u donjem redu su takodje sve prazne, i fabricki style posle prerade nekog elementa se neda snimiti na istom mestu, style factory protectd stavljeno je na off Da li Postoji resenje na gore navedena pitanja? Promijenjeno od Otpisani-EA7 (01.07.2022 u 09:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2016
Mjesto: Velika Gorica
Downloads: 11
Uploads: 23
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: KORG pa-600
Interesi: Bicikliranje
![]() |
![]()
mislim da se nemoze snimiti preko tvornickih ritmova,ali taj tvornickiu ritam koji si doradio po svome mora ici na drugo mjesto tako da bi tvornicki ritam ostao u originalu.
lp moje misljenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|