|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
hallo svima !
jedno pitanje ! kad namjestim velo-curve na hard-3 je naravno da je citava klavijatura taka! ali ja bih tjeo da budu samo upper 1, 2, 3 sa dynamikom (zato sto mi je realisticnije za harmonike nego kad je na FIX ) a lower da ostane na FIX ! dal je to moguce u pa1x pro da se negdje namjesti ????? ja sam trazio i radio i u knjigi i sve ali nisam naso ! znam u yamahi da moze onda mora moc i u njega ali kako ???????? ako neko zna bio bi mu zahvalan ! hvala pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
,,pozdrav roso..moguce je to,,ali ces morati boju po boju da radis tako...ides u sound onda tu zeljenu boju izaberes.pa na menu.onda na amp i tu imas amp mod. e tu ti pise velocity intensity tu ga stimas..,,bar je ovako na pa800..
..pozdrav,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
hvala elvis !
aha znaci da onda boju jedinacno nastimam koju koristim za lower ! i onda znaci da ta boja, recimo i3 Strings za ljevu ruku koju sam ja nastimo u sound modusu amp 0 nespada vise po velocity od global modusa ??? e ako bi tako bilo super je sad cu da vidim hehe ;-) hvala jos jednom elvis pozdrav ziv bio |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
...u global modusu nista ne diras..samo u user soundu..znaci samo u user soundu boju po boju stimas za dinamiku,pojedinacno sve..tj.koju hoces sa dinamikom i onda je writnes i to je to,..pozzzzzz....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
curve, pa1xpro, velocity |
|
|