|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 182
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kolege imam jedno pitanje za sve vas.Da li da kupim pa 80 za 1300e sa ili pa60 za 850e i spajder stalak???Pa 80 ima hard 40gb i flash 16mb,a pa 60 ima hard 40gb?????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Otac nacije
|
![]()
Pozdrav Sale!
Ako hoces da imas bolji sound onda PA80 posto moze sa semplovima prilicno dobro da sredis! Ako su u pitanju fajlovi i manje svirke onda je dovoljan i PA60!
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Downloads: 182
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nisu u pitanju fajlovi.Nego jer nije mnogo 1300e?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mislim da je malo mnogo 1300 evra,probaj da spustis na 1200!
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako mislis da radis sa semplove uzmi pa80, ako imas kao mnogi drugi samo za izgled, onda uzmi pa60 i spider stalku bas lep stalak je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
posto ima flashcard ja bih uzo pa80 neces se pokajat stvarno puno lova (probaj da spustis cenu) inace ja prodam isto moj pa80 ali samo me pa800 laze posto ima vise mesto za semplove inace sam zadovoljan sa pa80.Nemoj da zuris razmisli posto je to pino para ali ako bih stim zaradio onda PA80 (= brate |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Otac nacije
|
![]()
Skupo je !
Skini ako mozes najmanje 200 € neznam kako da je sredjen nevrijedi vise od 1100 € ! Sada mozes za 1600 € polovan PA800 naci !
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa 80 definitivno neces se pokajati ja sam svoga kupio napola sredjenog za 1100E i sad moram jos da kupim flash kartu
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Evo da kazem jedan moj kolega prodaje Pa80 sa 16Mb karticom 40GB HD i ,Kofer koji kosta 200eur sve to za 1300eur i kljava je očuvana super mislim da je to normalna cjena.Probaj kupiti novi Pa 80 mislim da je jos 1000eur kartica je 200 eur 16MB,e sada kofer ako ti treba i to pravi 200 eur i HD 40GB to neznam kolika je cjena ali 1300eur za takav Pa80 koji ti taj nudi nije puno,ako je očuvan...ali probaj jos traziti nemoj se zaletati...
![]() |
#10 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kupovina |
|
|