Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 27.12.2007, 19:05   #1
stanisa
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard korg pa80

Molio bih malu pomoc , u vezi mog prijatelja koji poseduje ovaj instrumenat Korg Pa 80 pa bi hteo ubaciti boje od Mice Nikolica , sa Yamahe na Korg. da li je to izvodljivo i ako jeste da li mozete poslati taj program koji ce konvertovati sa Yamahe na Korg (samo boje) i da li je to izvodljivo na obicnoj disketi da se kasnije to ubaci preko kompjutera Puno pozdrava i hvala unapred.

Promijenjeno od Vaxter (28.12.2007 u 00:22 sati) Razlog: Izbrisan mail! Opomena!
  Reply With Quote Received Infraction
Star 27.12.2007, 19:19   #2
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Boje da se kovertuju je nemoguce(kolko ja znam) A jarane ima samplova od tih yamahica za Korg Pa ako ti jaran ima falsh karticu onda moze da se ubaci nazalost ja malo znanja imam o tome gdje i kako da se te boje nabave i ubace a ima ovdije koji ce vam dalje pomoc!
blatusan je offline   Reply With Quote
Star 27.12.2007, 19:37   #3
stanisa
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od blatusan Pokaži Post
Boje da se kovertuju je nemoguce(kolko ja znam) A jarane ima samplova od tih yamahica za Korg Pa ako ti jaran ima falsh karticu onda moze da se ubaci nazalost ja malo znanja imam o tome gdje i kako da se te boje nabave i ubace a ima ovdije koji ce vam dalje pomoc!
Ne znam na koju karticu mislis on ima samo obicnu disketu a one flah card nema jos, e sad mi objasni sta su semplovi da li je to isto sto i ritmovi pitam zato sto sam laik za muziku ali znam nesto oko kompjutera pame on zamolio da mu nekako sredim ali ja ne zelim nista da rizikujem pa sam hteo preko vas na ovom forumu.Hvala
  Reply With Quote
Star 27.12.2007, 19:41   #4
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Hehe dobra odluka! Samplovi care su ti recimo najprostije instrumenti originalni! Npr. uzems jednu pravu harmoniku i snimis svaki ton pojedinacno! Eh sad se i ja nekontam bas najbolje oko toga! UGlavnom tako nekako ide! Dakle sample je original ton od nekog instrumenta! Ehh na pa80 ti "samplovi" nemogu bez te FLASH KARTICE! A boje od yamahe issto nemogu da se konvertiraju jedino da se sampluju sto sam milion posto siguran da vec ima to negdje il kod nekoga! Kad nabavi karticu odna moze to da koristi! A karita kosta nekih 120 eura i Korg Pa80 prima samo MAX:16MB sve preko ne! Ehh tako drug! To je sve sto ja znam al siguran sam da ce jos neko naletit i dat ti tacniji odgovor!
Pozdrav,Alen!
blatusan je offline   Reply With Quote
Star 27.12.2007, 19:46   #5
stanisa
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od blatusan Pokaži Post
Hehe dobra odluka! Samplovi care su ti recimo najprostije instrumenti originalni! Npr. uzems jednu pravu harmoniku i snimis svaki ton pojedinacno! Eh sad se i ja nekontam bas najbolje oko toga! UGlavnom tako nekako ide! Dakle sample je original ton od nekog instrumenta! Ehh na pa80 ti "samplovi" nemogu bez te FLASH KARTICE! A boje od yamahe issto nemogu da se konvertiraju jedino da se sampluju sto sam milion posto siguran da vec ima to negdje il kod nekoga! Kad nabavi karticu odna moze to da koristi! A karita kosta nekih 120 eura i Korg Pa80 prima samo MAX:16MB sve preko ne! Ehh tako drug! To je sve sto ja znam al siguran sam da ce jos neko naletit i dat ti tacniji odgovor!
Pozdrav,Alen!
U svakom slucaju opet puno hvala tebi i za ove informacije ovo cu mu preneti posto je on u Siegenu a ja u Berlinu pa je dosao malo kod mene sa njegovom klavijaturom, ali i danas je vec otisao bio je par dana. opet hvala tebi.
  Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
korg, pa80

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije