|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Molio bih malu pomoc , u vezi mog prijatelja koji poseduje ovaj instrumenat Korg Pa 80 pa bi hteo ubaciti boje od Mice Nikolica , sa Yamahe na Korg. da li je to izvodljivo i ako jeste da li mozete poslati taj program koji ce konvertovati sa Yamahe na Korg (samo boje) i da li je to izvodljivo na obicnoj disketi da se kasnije to ubaci preko kompjutera
![]() Promijenjeno od Vaxter (28.12.2007 u 00:22 sati) Razlog: Izbrisan mail! Opomena! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Boje da se kovertuju je nemoguce(kolko ja znam) A jarane ima samplova od tih yamahica za Korg Pa ako ti jaran ima falsh karticu onda moze da se ubaci nazalost ja malo znanja imam o tome gdje i kako da se te boje nabave i ubace a ima ovdije koji ce vam dalje pomoc!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Hehe dobra odluka! Samplovi care su ti recimo najprostije instrumenti originalni! Npr. uzems jednu pravu harmoniku i snimis svaki ton pojedinacno! Eh sad se i ja nekontam bas najbolje oko toga! UGlavnom tako nekako ide! Dakle sample je original ton od nekog instrumenta! Ehh na pa80 ti "samplovi" nemogu bez te FLASH KARTICE! A boje od yamahe issto nemogu da se konvertiraju jedino da se sampluju sto sam milion posto siguran da vec ima to negdje il kod nekoga! Kad nabavi karticu odna moze to da koristi! A karita kosta nekih 120 eura i Korg Pa80 prima samo MAX:16MB sve preko ne! Ehh tako drug! To je sve sto ja znam al siguran sam da ce jos neko naletit i dat ti tacniji odgovor!
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|