|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozz svima...Jedno glupo pitanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Zašto ne. Ovdje ti nitko neće reči da si lud (zato jer ne smije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
p.s. zaboravih da pitam najbitnije sto sam hteo...Klasican bass zvucnik ulazi u dodnje srednje, do koliko HZ-a? odnosno do koliko hz-a bi ja trebao da pustim da svira taj bass? ja sam napravio cisto da probam jedan preset do 100hz-a, ali do koliko bi trebalo da ga pustim da svira? 400-500?
Dodato: @casper ja volim kad ima tog dodnjeg druka i mulja, masniji puniji zvuk..mi to relno mozemo bez problema da zavrsimo i samo a ta dva JBL-a, ali s obzirom da ce verovatno ozvucenje da stoji tamo postavljeno za tih nekoliko proslava, nije mi frka da ga namestim i ne diram, ako ce to fino da zvuci, a dace mu malo truc truc u bassu ![]() Promijenjeno od Milan$ (07.11.2018 u 22:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Ostavi ga na tih 100Hz. 400-500 je previsoko i nema smisla jer to onda više nije bas. Dobit ćeš muljavinu u tom području jer će i ove gornje ulaziti u isti opseg. Samo nešto razmišljam jer ne znam o kakvom se EV radi. Ima li logike da zbog nešto boljeg basa, a i pitanje je dal će biti bolji ili će ga samo biti više, svirate sa lošijim srednjim i visokim? Trebaš procijeniti sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
Da, glavno pitanje je koji je EV u pitanju, i da li bi stvarno zrtvovao kompletnu zvucnu sliku zarad malo jaceg basa? Sve iznad 120hz nema sta da trazi u bas binu, realno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To bih ja cisto malo da probam da experimentisem, realno, pojma nemam kako ce zvucati, cisto me interesoalo sta mislite o tome...javljam utiske, kad probam to live, kako ce zvucati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Ja sqm metnuo dva dapa na pod,ubio srednje i visoke i bilo je lepo znaš kako. Haters gonna hate kako god okrenes.
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
Ne rece nam koji su EV?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sad cu da lupim ali mislim da su elx 12, ili tako nesto otprilike, mozda sam omasio ali tako nesto cini mi se
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|