|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Gospodari noći, majstori svirači
Evo mene opet, ne mogu je naći Kad vidite oči, mojih suza pune Pogasite svijetla, ne dirajte strune Ako jednu pjesmu znate, u kojoj je ona Svirajte je pa nek' košta trista milijuna I da je trista skuplja, svirajte je opet Sve plaća ovaj čovjek, od ljubavi proklet. Ako jednu pjesmu znate, u kojoj je ona Svirajte je pa nek' košta trista milijuna Noćas duša moja leti u visinu Ako takve pjesme nema, ja platit ću tišinu.
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Em-----------------------H--
Gospodari noći, majstori svirači C--------------G----------E7-- Evo mene opet, ne mogu je naći Am----------------------Em-- Kad vidite oči, mojih suza pune Am------Em----Am-F#7------H----- Pogasite svijetla, __ne dirajte strune ----C------------------G---------E7- Ako jednu pjesmu znate, u kojoj je ona Am------------------------------Em- Svirajte je pa nek' košta trista milijuna Am------------------Em----------- I da je trista skuplja, svirajte je opet ----C--------------------H7----Em--- Sve plaća ovaj čovjek, od ljubavi proklet. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | tonijo (17.04.2018) |
![]() |
Favoriti |
|
|