|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
hteo sam da ubacim u korga pa50 interni zip drive od 100mb ili 250mb.
zanima me da li postoji neka odredjena marka zip-drajva koje prepoznaje operativni sistem ili je svejedno koje cu marke ubaciti zip drive,mislim da mi se ne desi da ga kupim pa nece da radi ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko znam za floppy mora da bude bas za klavijaturu (na nekim modelima moze da s enabudzi od kompa), a predpostavljam da je tako i za zip. Ako hoces pozovi Rolandovog servisera na 063/264-730
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
mislio sam da ce zip drive sa kompa da odgovara?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Nece da moze ZIP drive u korg PA50.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kupiš sebi prijatelju "disk" sa CF-karticom i stvar zaključena...Pogledaj malo po ranijim postovima pa ćeš da nađeš link gdje to možeš da nabaviš...A inače jedino fajlašima treba veća memorija na sinthu...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ljudi jel moze neko da mi kaze nesto na osnovu svog iskustva. trazio sam po forumu ali svi nesto pricaju moze ovo moze ono
![]() ima li neko da je ubacio tu karticu i kako se to zove, koji model provereno radi, i ima li neko da je isprobao to, pomagajte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
drive, zip |
|
|