|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ne znam ko peva u originalu, ako mogu akordi za zensku verziju, recimo nesto ovako: https://www.youtube.com/watch?v=oMmn962ifBs
Ako mogu i akordi za forspil, hvala. Usnila je dubok sanak sa Kosova Rada pa se svome milom, dragom u narucju jada Ref. Ej, dragi, dragi bozurove sadi ja cu vodu, a ti koren nek' izniknu mladi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2010
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Evo iz Dm, mislim da je ovako.
Forspil: Dm,A7,Dm Dm-------F Usnila je dubok sanak Gm--------Bb-C sa Kosova Rada Dm-----C-------G-----Bb pa se svome milom, dragom Bb--C---Dm--Gm---(Dm) u narucju jada Ref. F----------C Ej, dragi, dragi Gm-------Bb--C bozurove sadi Dm-----C-------G-----Bb ja cu vodu, a ti koren Bb--C---Dm--Gm---(Dm) nek' izniknu mladi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Mislim da ipak ovaj Gdur ne ide, ili ne, ako neko moze da postavi tacne akorde, nemoguce da niko ne svira ovo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Forspil: Cm-G7-Cm
Cm-------Eb--------- Usnila je dubok sanak Fm--------Cm-Bb- sa Kosova Rada Cm-------------------Fm----- pa se svome milom, dragom Cm--Bb--Cm-Fm- u narucju j___ada Drugi put: C-----Bb-----A-------Ab----- pa se svome milom, dragom Ab--Bb---Cm-Fm-Cm- u narucju j___ada Ref. Eb--------Bb- Ej, dragi, dragi Fm-------Cm-Bb- bozurove sadi Cm-------------Fm-- ja cu vodu, a ti koren Cm----Bb--Cm-Fm- nek' izniknu mladi Drugi put: Cm--Bb----A---Ab--- ja cu vodu, a ti koren Ab----Bb--Cm-Fm-Cm- nek' izniknu mladi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | tebra (19.09.2016) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala puno gitar!
|