|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]()
Hajmo kolege gitaristi, a i ostali naravno
![]() https://www.youtube.com/watch?v=EbG0QsrDHKA Otisao je on i odneo sve devojcicu moju kako cu bez nje (2x) Ref. Vec godina ima kako zivim sama vec godinu niko ne zove me mama Vec godina ima kako zivim sama vec godinu niko ne kaze mi mama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Belmo-očito ne pratiš PP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Već godina ima-Vida Pavlović
Provaljeni bez slušanja i gledanja ![]() Cm Ab Otišo je on D7 G i odneo sve Cm C7 Fm devojčicu moju D7 G kako ću bez nje Cm C7 Fm Već godina ima G7 Cm Bb kako živim sa..ma As D7 G već godinu niko Fm D7 G ne zove me mama Cm C7 Fm Već godina ima G7 Cm Bb kako živim sa..ma Fm ve godinu niko D7 G ne kaže mi mamaaaa Dodato: Kod:
Svi se bre ubiše od postavljanja. Već godina ima-Vida Pavlović Provaljeni=)) Cm Ab Otišo je on D7 G i odneo sve Cm C7 Fm devojčicu moju D7 G kako ću bez nje Cm C7 Fm Već godina ima G7 Cm Bb kako živim sa..ma As D7 G već godinu niko Fm D7 G ne zove me mama Cm C7 Fm Već godina ima G7 Cm Bb kako živim sa..ma Fm ve godinu niko D7 G ne kaže mi mamaaaa Promijenjeno od mgxbty (18.07.2016 u 14:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|