|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.01.2009
Downloads: 139
Uploads: 1
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zamolio bih nekog da mi napise akorde. Hvala
https://www.youtube.com/watch?v=IlVJNrzf_uI Tebe od ljudi skrivenu u carstvu cvetnih livada za mene vecnog putnika sacuvala je sudbina Tebe za ljubav stvorenu daleko od strasnih pogleda za mene vecnog putnika sacuvala je sudbina Refren 2x Donesi divlje mirise u moje puste odaje od tvoga toplog dodira u meni vatra budi se Promijenjeno od gitar (11.03.2016 u 18:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Hm--------------------
Tebe od ljudi skrivenu A------------------------ u carstvu cvetnih livada G------------------------- za mene vecnog putnika F#m--------Hm-A-Hm- sacuvala je sudbina Hm---------------------- Tebe za ljubav stvorenu A--------------------------- daleko od strasnih pogleda G------------------------- za mene vecnog putnika F#m--------Hm-A-Hm- sacuvala je sudbina Refren 2x D-------A-----Hm-- Donesi divlje mirise --D-----A------Hm-- u moje puste odaje ---Em------------------ od tvoga toplog dodira --D-----A-----Hm---- u meni vatra budi se Drugi put: --D-----A-----G-A-Hm---- u meni vatra budi se |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | petar84 (12.03.2016) |
![]() |
Favoriti |
|
|