|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
Gojko – Zar to tako treba
Imam dosta prijatelja REF.Koji me ne vole Sve dok imam (pijem), najbolji sam A kad nemam (odem), govore najgore REF. Ej, zar to tako treba Ništa meni nije palo s neba I ja imam neku muku Što u duši krijem Šta ih briga kako živim Opet ću da pijem Mnogo dajem, svi mi kažu Novi list okreni Bolje ja da njima dajem, prijatelju Nego oni meni REF. Ne dam nikom da me dira Niti da me vređa Jer ja nekog kad ne volim Ne gledam ga i okrenem leđa https://www.youtube.com/watch?v=6fKOf2d2rBM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2017
Downloads: 133
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x 76, Korg Triton Extreme
![]() |
![]()
A--------------------
Imam dosta prijatelja H7------------E Koji me ne vole Sve dok imam (pijem), najbolji sam D--------------------------A A kad nemam (odem), govore najgore REF. A---E7----------A Ej, zar to tako treba A----------H7--------E Ništa meni nije palo s neba D---------A---- I ja imam neku muku H7---------E Što u duši krijem E--------------- Šta ih briga kako živim E7---------A Opet ću da pijem Dodato: Citat:
Malo je krivo rasporedilo.. Promijenjeno od Cegor5 (07.07.2020 u 21:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Cegor5 za ovaj koristan post: | Fekete (07.07.2020) |
![]() |
Favoriti |
|
|