|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.11.2008
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svim ljubiteljima Yamaha zverina...
Prosle nedelje sam kupio 9000pro kao novu a danas sam se evo uclanio i na ovaj dobro poznati sajt za muzicare dobrog srca!!! korak po korak, opciju po opciju...i evo dosta toga sam provalio i skapirao... sada treba da se upustim i u to dobro poznato slaganje semplova ![]() za sada jesam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dobro nam dosao!
![]() Cestitam takodje na kupovini odlicne klavijature Yamahe 9000pro. Ako budes imao nekih pitanja u vezi 9000pro tu sam. ![]() Evo ti i neki linkovi gde je pricano o njoj: http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=6566 http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=6636 Uglavnom prelistaj malo teme imas dosta toga korisnog napisano. Pozdrav!
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (12.11.2008 u 17:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
dubravko9000pro dobro nam dosao i u drugom postu molim bez reklame....zapocetak malo prelistaj http://www.yu-midi.com/forum/faq.php
Ugodno druzenje zelim i prijatan boravak na nasem sajtu...pozdrav
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav Dubravku, raduje me sto je svakim danom na forumu sve vise "nas". Dosao si na pravo mesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.11.2008
Downloads: 57
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ej Kuki jel mozes nekako da mi pomognes oko semplova? ja sam iz n. Beceja pa ako si raspolozen da se sretnemo negde da mi to pojasnis uzivo. ovo je moj br. mob 062/500-525 pa mi pusti poruku ako je to moguce. Unapred hvala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Naravno da mogu da pomognem.
Trenutno sam dosta zauzet i ne mogu da stignem,ali cim budem imao malo slobodnog vremena napisacu neko objasnjenje za ubacivanje wav i aif semplova u 9000/pro. Pisao sam vec nesto u nekoj temi,ali nema veze napisacu jos opsirnije i detaljnije.
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2008
Downloads: 536
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ima nas još nepismenih na Yamahi čekamo tvoje tips&tricks oko wavova i semplova.
Kolega toliko voli Yamah da je prije par dana kupio 9000pro za nevjerojatnih 2000 EUR, vrijedi svaki ojro ali mislim da je previše dao i tako nas ima još više. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mogao je dobiti mog tyrosa za tu lovu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako mu nije stalo do dirki koje ima 9000 pro trebalo je da uzme tyrosa 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2008
Downloads: 536
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Dosad je keksario na Dscovery 5 sumnjam da će Yamaha kod njega doć do izražaja, a i uzeli su ga na foru kako je složena za svirku, malo sam preslušao registracije i nije nešto, no neću dalje da ne skrećemo sa teme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ostao, veran, yamahai |
|
|