|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Radi se o ovoj mikseti sa slike
Moje pitanje je, jel postoji mogucnost da povežem miksetu preko USB-interfacea i dobivam li time mogućnost snimanja npr. svirke uživo s tim da poslije imam mogućnost editiranja svakog kanala miksete zasebno?
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Ne, jer nije u pitanju mikser koji se moze koristiti kao audio interfejs! Mozes da snimis Stereo kanal, tj. posebno levi a posebno desni izlaz iz miksera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobro, to sam uradio na prošloj svirci iz rec outa u Presonus 22VSL zvučnu, ali kao što je i normalno odnosi nisu bili kao "vani" na razglasu, recimo dok je primjerice klavijatura na razglasu bila nivelirana sa ostalim instrumentima, na snimku je bila debelo glasnija od ostalih.
Koja je onda funkcija tog usb interfacea?
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Ne znam za Rec Out (cinceve) ali ispod USB prikljucka na mikseru imas tri dugmeta koja se odnose na USB vezu, jedno bi trebalo da bude Pre/Post koje se odnosi na L/R (Main) izlaze. Treba da bude ukljuceno POST da bi reagovali fejderi po kanalima, ako nije ukljucena POST pozicija (sto je verovatno bio slucaj) onda fejderi nemaju nikakvu funkciju pa ti je jedina Level kontrola Gain sto je losa varijanta. Probaj pa javi da li si uspeo.
Promijenjeno od Akordeonista (16.03.2015 u 03:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|