|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
![]() |
![]()
neugodno, al' jebesga...
![]() Mogo sam surfovao mrezom nekada u potrazi za korisnim stvarima vezanim za klavijature i muziku. Ponesto se i naslo, uglavnom na americkim forumima, mnogo protracenog vremena a malo koristi, ali najvredniju stvar sam dobio na ovoj stranici, uz punu zahvalnost za doronamjernost. Pogadjate, jer tema tu gdje jeste ![]() Style Works. I sve je bilo perfektno. Ali... Program jos uvijek radi. Mada uvijek moze da se dogodi havarija. Zbog toga sam htio da taj programcic imam i na drugom kompu sa koga ne 'surfujem', pa je rizik od havarije eliminisan. Medjutim nem're da se registruje. Eto toliko od mene, a vi kako 'ocete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A ljudi moji...
I koji ti je đavo pisanje ovog posta majketi? Moderatori ja mislim da je vrjeme z ajednu golemu bananu a vi sami odlučite...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
![]() |
![]()
a koji bi bio?!
napisah kako jest, a ako nesto ne stima, moze to zacas i da se obrise ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Heheh, eto nam jarana Almire:-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Temu si postavio na pravo mesto i to je vec za pohvalu jos da imas sredjen tvoj profil u kojem bi trebao da stoji tvoj mail neko bi se sigurno nasao i poslao ti fajl za registraciju a ovako ???????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Toliko postova je bilo na tu temu,i svi znaju da je gospodin Fićo glavni urednik za taj program,on ga može svakome dati,i serial i crack i još desetoro jaja,kajmaka,povlake,sira,domaćeg somuna,semplove,sudžuk,ma šta vam treba tu je on dežurni humanista pa izvolite...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Nece "cincilator" da dobije bananu!!!
Zato sto me za malo rasplakao...svaka ti cast na objasnjenju i na "molbi"...kamo lepe srece da smo svi ovde tako kulturni i ne agresivni...eto,ako oce neko da mu posalje "registar" pa da polako zakljucavamo temu...ako ti niko ne posalje,ja cu!!!...ali tek u ponedeljak,sad me mrzi,idem sa tezge a i sutra sviram tako da,nemam volje da brljam po hardu...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
obracam, sam, srca, teska |
|
|