|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zna tko kako se obradjivaju midi fajlovi u psr 9000, htio bih projenuti neke istrumente setove bubnja itd. i kako to sve memorirati? ako je moguce korak pokorak objesnit jer se vec duze vrijem zajebajem oko voe gluposti i nikako da uspijem!!!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
OBRATI SE Vaxteru
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ON JE CARRRRRRRRRRRRRRR
OKO PSR CELOKUPNO
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
U, al me hvali!
![]() Mozesh u Song Recording mode, ali u Full recording. Tamo imash negde da menjash instrumente... Problem je shto se ja retko druzim sa klavijaturom, u poslednje vreme, i nije mi blizu da ti mogu tachno reci. Ne znam bash SVE napamet! ![]() Midi kad radim, radim preko kompa...
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima
Brko mada je več duže kad si napisao članak i neznam dal ti več neko odgovorio al nema veza objasniču ti ja a možda i treba pomoč još nekom drugom. Dakle kao što ti več objasnio vaxter al ču ti sad malo potanko.Kao prvo izaberš te uključiš midi file koji hočeš obraditi u sekciji Song.Zatim ideš na dugme Digital recording-Song prozor song creator te Current song i Multi track record.Sad se pomakneš sa page control dugmetom naprijed na sekciju Set up.Ovdje pritisneš i držiš dugme DIRECT ACCESS te pritežeš još dugme PART ON/OF.Tada te ubaci u mixing console koju nadam se več poznaš.E tu sad pritežeš dugme PART i videt češ po redu če ti pokazivati trake za styl i trake za midi tih je 16.Ovde ideš jednostavno na trake primjer TR1 TR2 i tako dalje i na svakoj češ vidjeti koji stoji instrumenat te ga možeš menjati sa kojim hočeš .U toj sekciji sasvim normalno možeš podesiti i volumne poštelovati efekte i uopšte sve stvari isto tako za vokoder i sve ti zapamti u midi file.Sa start dugmetom možeš i startovati midi file te slušati kako radi.Kad si menjao instrumente svugdje gde si hteo te podesio volumne i ostalo šta ti je volja pritežeš dugme EXIT.E TU MORA DA PRITISNEŠ DUGME KOD MALOG PROZORČIČA DESNO(EXECUTE) i tako si memorisao trake sa instrumentima koje si menjao i sve ostalo.((nemoj zaboraviti dugme execute inače ti neče promeniti podešenja))Sad sa page control naprijed na SAVE potražiš gde ti stoji taj midi file te ga na isto mjesto sahraniš i on se prepiše sa tim šta si prije uradio.Dugme save ti je isto mali prozorčič desno. I to ti je sve Promijenjeno od flosarka (18.11.2007 u 03:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
9000, midija, obrada, pomoc, psr |
|
|