|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.05.2006
Downloads: 1047
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima
Imali mozda neko neka misljenja il iskustva sa ovim kutijama.U pitanju je svirka sa aranzerom do 150 ljudi a mixer dynacord cms1000. Hvala unapred... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
po mom misljenju odlicni zvucnici ali dosta skupi,cena im govori sve.cena polovnog zvucnika je oko 550e.
Bog je stvorio zemlju a ostalo je MADE IN CHINA Promijenjeno od acakasper (27.02.2014 u 09:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru.imam polovne u exstra stanju za nekih 750e par
.To mi se cini dosta ok cjena. Promijenjeno od dragonik (27.02.2014 u 09:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Dugo sam koristio u klubu 2 x jbl eon 518 ,2x jbl eon 315 i 2x jbl eon 515xt.
Bas 518 je igracka kao i eon 315 ,to se kvarilo u proseku svaki treci vikend. Komponente su skroz smesne unutra i po meni ne vrede nista. Eon 515xt nam se puno bolje pokazao ,zvucno je skroz korektna kutija i nije nam crkavala.Ali imaj u vidu da i u njoj komponente nisu bas spektakularne. 15ica je odlicna jbl 265 F-1 ista kao u JBL mrx , prx 515 , prx 615 samo je u tom eon modelu motana na 2x 2 ohma ( ima dupli namotaj ) ,drajver je slican kao u JRX seriji samo neo verzija i mislim da taj drajver prilicno limitira mogucnosti te kutije.Inace zvucno skroz ok,ima pozadi korisne Eq presete ,po meni vredi razmisliti o njima za tih 750ev ! A 1000ev koliko se krecu polovne je previse za te kutije u odnosu na to sta nude. Malo mi se nije dopala sama konstrukcija i oblik te kutije ,nekako je obla, jajasta i nezgodna je za transport i nosenje. Dodato: Koristio sam par puta i stari eon 15G2 u zameni dok su 315 bile na servisu. Meni se iskreno ta stara G2 vise dopala kako radi od svih tih novih iz eon serije,cak i od 515xt. Jedino sto je osetno teza od naslednika i po mom ukusu malo opticki ruznija. Promijenjeno od neshatomic (27.02.2014 u 13:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Uh,sad si me malo stavio u dilemu...svejedno se ti zahvaljujem. Morat cu prvo sa njima na tezgu pa na test pa onda se odluciti(ako se uspijem tako dogovoriti)...hvala jos jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Najbolje bi bilo ako mozes da probas i sam procenis da li to tebi zavrsava posao.
Svakako za te pare ( 750ev ) vredi razmisliti,jer za te pare i nemas neki izbor za par aktivnih kutija. Ali sa druge strane toliko se krecu od prilike i eon 15g2 ,ja kada bih imao u ponudi za iste pare eon 15g2 i eon 515xt sigurno bih pre uzeo g2. Puno srece u kupovini ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@dragonik
Pises u prvom postu do 150 ljudi. Ta ponuda nije losa, tih 750 eura za par, mada i nije Bog zna kako povoljna, s obzirom da se novi mogu naci vec za 1.000 eura par, a pitanje je kako je predhodni vlasnik tretirao ili maltretirao te zvucnike, bez obzira na njihov spoljni izgled. Nesto drugo, jesi li razmisljao o nekakvom subwooferu. Malo ce to sve biti "potanko" bez bar jednog subwoofera. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|