|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja ne mogu da se odlucim,a vi?
Hladna predjela * Mešana zakuska * Govedja – svinjska pršuta * Pihtije * Masline * Njeguška pršuta Supe – Čorbe * Bela ragu – Riblja – Teleća čorba * Domaća supa * Jagnjeća čorba Topla predjela * Pečurke na žaru * Pohovani kačkavalj * Škembići pohovani * Šunka s jajima * Omlet sa šunkom/sirom/pečurkama * Kajgana * Slanina na roštilju * Sendvič sa pršutom * Proja – Razne pite Jela po porudzbini * Karadjordjeva šnicla * Natur šnicla * Bečka – Pariska šnicla * Svinjska praška šnicla * Biftek s jajetom * Pohovani mozak * Teleći ražnjići * Teleća šnicla * Gurmanska šnicla * Medaljoni sa pečurkama Riblji specijaliteti * Lignje na žaru/pohovane * Dimljena pastrmka fileti * Somovina fileti * Girice Kuvana jela * Sladak kupus s mesom * Škembići u saftu * Gulaš * Pileći paprikaš * Teleći paprikaš * Teleći ribić * Teleća glava u škembetu * Ribić u saftu sa kajmakom/pečurkama * Domaća barena kolenica * Juneća lovačka šnicla * Barena junetina sa povrćem * Ćufte u paradajz sosu * Musaka sa krompirom/patlidzanom/tikvicama * Sarma/Sarmice od zelja * Punjena paprika/tikvice * Jezik u paradajz sosu * Čorbast pasulj sa kolenicom * Pečena prasetina * Pečena jagnjetina/teletina Specijaliteti od piletine * Piletina na žaru sa povrćem * Pileća džigerica * Pileća krilca na roštilju * Pileća rolovana džigerica * Pileći file * Rolovani pileći ražnjići * Pileći rolovani file * Ćureći rolovani file * Ćuretina sa povrćem Jela sa roštilja * Mešano meso na žaru * Ćevapčići * Pljeskavica * Ćevapčići na kajmaku * Pljeskavica na kajmaku * Leskovački ćevapčići * Rolovani ćevapi * Rolovana pljeskavica * Svinjski ražnjići * Svinjski vrat * Punjeni ražnjići sa kačkavaljem * Leskovačka mućkalica * Leskovački rafal * Leskovački uštipci * Bela vešalica * Svinjska vešalica * Dimljena vešalica * Rolovana vešalica * Biftek na žaru * Punjena pljeskavica * Crevca na žaru * Ramstek sa povrćem * Punjena šnicla sa pršutom Salate * Srpska salata * Šopska salata * Paradajz – Krastavac * Ajvar – Pindjur * Kisela paprika/paprika * Kiseo kupus/Svež kupus * Mešana salata (rotkvice, zelena salata, mladi luk) * Pečena paprika * Ljuta papričica * Urnebes salata * Bašta salata Variva * Pomfrit * Tavče * Mešano varivo * Ostala variva Sirevi * Srpski mladi sir * Sjenički sir * Feta sir * Punjena paprika sa sirom * Kačkavalj * Kajmak P.S. Jefto,nista licno ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Odakle si skinuo ovaj menu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Ja volim od pocetka da krenem....
Hladna predjela - Bački sto - Domaća kobasica - Domaći kulen - Dimljena šunka - Švargla - Hurka - Čvarci - Domaća pašteta - Sir - Risački fruštuk - Hleb sa mašću Glavna jela - Kočijaška šnicla - Salašarska mućkalica - Baćina šnicla - Biroška čežnja - Ciganski ražanj - Ćuretina sa kajsijama - Ćuretina sa mlincima - Svinjski kotlet u sosu od jabuka - Ćevapčići - Pljeskavica - Dimljena vešalica - Bela vešalica - Domaća kobasica - Mešano meso - Šnicla u ajvar sosu - Pileće belo meso - Pileći filirani batak - Škembići - Vegeterijanski plato po preporuci kuhinje Deserti - Štrudle - Nausuvo - Palačinke - Po preporuci Supe i čorbe - Dnevna domaća supa - Salašarska čorba - Paradajz čorba sa noklicama - Kim čorba sa jajima i prženim kruvom - Krem čorba Jela po danima - Utorak: Paprikaš od bubaca - Sreda: Salašarski pasulj sa kobasicom - Četvrtak: Ovčiji paprikaš sa taranom - Petak: Pevčiji paprikaš sa knedlama - Subota: Juneći perkelt sa testom i sirom - Nedelja: Nedeljni ručak Prilozi - Pečeni krompir - Bareno povrće Jela od ribe - Prženi ili pohovani šaran - Prženi ili pohovani som - Pečeni smuđ na način šef kuhinje - Pečeni losos - Filirana riblja čorba sa testom Salate - Kupus - Bašta - Mladi luk - Ljuta papričica - Šopska - Cvekla - Krastavac sa pavlakom - Pečena ljuta paprika - Srpska - Zelena - Paradajz - Krompir salata - Ajvar - Mešana salata Clanovima koji drze dijetu,nebih preporucio da citaju ovu temu!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Jesam,a ko nije kad ovo procita!!!
Dodato: Dugo godina sam svirao u jednom restoranu gdje imaju odlicnu klopu,a najteze mi je bilo kad ispred mene prodje konobar gurajuci kolica sa raznim specijalitetima sa rostilja i kad me pukne onaj miris sav mi mikrofon bude mokar!To je bilo mucenje! ![]() Promijenjeno od gagy (30.03.2010 u 01:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Jede mi se piletina u bešamel sosu sa brokulom
![]()
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Meni se jede ova Ćuretina sa kajsijama iz Milancetovog jelovnika...sve mi se cini da cu da predjem u njegovu kafanu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Zbog vas ja tacno imam 100kg a 22 godine! HAHAHA
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Kod mene je to veoma srazmjerno,34 godine i 134 kg!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Au Brate svaka ti cast...da si ziv i zdrav
![]() |