|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pozz svima ljudi...moze li mi neko reci kakve su ove kutije?misljenja iskustva? imam ih za 700-750 eura par u ok stanju s navlakama...radile bi u kombinaciji sa mixerom soundcraft efx8..pa kakve su ove kutije,znate li? hvala i pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako su ocuvane to su po meni extra kutije za recimo kafice i manje prostore, pogotovo s tim tvojim mikserom u kombinaciji.A sto se tice cene neznam koliko se sad krecu ,posto se odavno ne proizvode,mada mislim da je to ok cena za dobre primerke.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Opasne kutije sa dobrim tonom i izuzetno žilave. Cena je OK ako su kutije u ekstra stanju ako nisu cena ime je ispod 650 evra po paru. Ponavljam ako su u exkstra stanju vrede te pare. Sa tvojim mikserom ce raditi lepo skoro sam radio na takvoj kombinaciji i bio sam zadovoljan tonom i onim sto je kutija dala. Da pojasnim bas je stabilan i cist. Visoke frekvencije su bez pištanja i šuma. Daju kristalno jasan ton čak po meni lepsi od RCF ART 315 koje ja smatram za vrh klubske svirke. Uzmi nećeš se pokajati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hvala ljudi na odgovorima....pa to su jedine koje sam nasao na oglasima tako da ne znam inace kako se krecu cene...za te pare nema bas neki zibor aktivnih kutija...mislite li da bi one bile najbolji izbor aktivnih kutija do 1000 eura,za svirke do 100-150 ljudi? da li mozda da jurim rcf 325 mesto njih? isto su nsage kako vidim...moze jos neka preporuka za neke aktivne jeftinije kutije? hvala i pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|