|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.11.2010
Downloads: 21
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nova serija electro voice-a-zxa1,znači,sistem gore visokotonac,dole bass,dal je tko probao??
evo jedan link na kojem je.. http://www.mercury-av.com/sales/Elec...UB-System.html |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio markot za ovaj koristan post: | djollle (30.11.2012) |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav
Upravo sam se registrovao jer me zanima bas taj sistem o kojem pricas samo sto bih ja uzeo da budu pasivne 4x zx1-90 + 2x zx1 sub....znaci 2 vufera i 4 satelita.Zanima me da li je neko ovo koristio i kako radi? Za ton sam nekako ubedjen da je perfektan ali me zanima koliko to glasno moze da radi? dali izlazi iz tih kutija i nosi? svakako uz adekvatno pojacalo...koje je mozda i najbitnije... I da naglasim da bih to koristio za manje klubske svirke...i neke kulturice... Nadam se da ce nam neko pomoci...HVALA Promijenjeno od djollle (30.11.2012 u 01:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Ne sumnjam da je zvuk perfektan ali mislim da to ne bi bilo nista glasno jer koliko ja znam unutra je 8" a binovi 12"...Bolje razmisljaj o 4 zx3(12") recimo ili 4 zx5(15")
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Koliko bi te koštala varijanta 4x zx1-90 + 2x zx1 sub?
To bi sigurno kavalitetno zvučalo. Kad sebi biram razglas vodim se za slijedećim parametrima;cijena/kvaliteta,snaga sistema i dimenzije(gabariti) kutija tu podrazumijevam i težinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|