|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav, skidao sam ovu stvar, ali nikako da potrefim sve akorde, Cm je valjda original, znam da ide nesto Cm Gm Cm, Fm Gm Cm, ali ne mogu da pohvatam sve, pa ako bi neko bio voljan da mi posalje akorde, obozavam ovu pesmu. Hvala unapred
Na nebu sveća hiljadu, te noći nisi zaspala... Odlazi jedna mladost iz tvojih lakih cipela... U trnju zrela kupina, ti si me od sna gradila... Ja sam najlepša greška koju si uradila!!! I kada oči zatvorim kao da bezdan otvorim... Jednom smo umeli sebe da nadjemo, igrali pa izgubili... i kada oči zatvorim kao da bezdan otvorim... Nismo razumeli jezik kad ćutimo i ponor sve više dubili... Više u zvezde ne gledam šta i za kog da snivam... Sad te sa kože ljuštim, iz srca otkivam... U trnju zrela kupina, ti si me od sna gradila... Ja sam najlepša greška koju si uradila!!! I kada oči zatvorim kao da bezdan otvorim... Jednom smo umeli sebe da nadjemo, igrali pa izgubili... i kada oči zatvorim kao da bezdan otvorim... Nismo razumeli jezik kad ćutimo i ponor sve više dubili... Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 19:37 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|