|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.05.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Grudi me bole, ceznja ih para
velika rana u njima zivi zar je ljubav, zar je ljubav morala bas tako u nepovrat da odnese srecu zato nikad ja prestati necu Da proklinjem jednu zenu da proklinjem ljubav njenu Drugog je htela pa nek' ga ima neka se nikad ne seti mene sad moj zivot, sad moj zivot nije vise njen sve sto osta to je samo moje dosta srce trovao sam svoje Zbog neverstva jedne zene zbog pakosti duse njene Srecu sam hteo a nadjoh tugu i posle svega ostade proslost kad je tamo, kad je tamo ona bila moja zar umrla ljubav da me seca da je nekad postojala sreca Ref. 2x U lazima jedne zene u osveti duse njene Promijenjeno od gitar (25.01.2014 u 22:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Za pola tona niže:
G-----------------C----------Am-- Grudi me bole, ceznja ih para D-----------------------Am- velika rana u njima zivi D------------------------------ zar je ljubav, zar je ljubav D-------G--------Am- morala bas tako G-------------D7--------------G- u nepovrat da odnese srecu D--------------------------G-Am- zato nikad ja prestati necu G--D7--G-------C------D7-G- Da proklinjem jednu zenu Am-G---C--------D7---------G- da _proklinjem ljubav njenu G-----D7-G-------C-------D7-G- Zbog neverstva jedne zene Am---G--C----D7--------G- zbog pakosti duse njene |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|