|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozz ljudi zna li neko da li master sint rolan a 37 imam opciju za dvajanje midi kanala na klavijaturi znaci na primer da mi prev dve oktave budu 1 midi kanal a druge dve oktave 2 midi kanal na
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ima.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | grabovac037 (06.10.2012) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pozz da li cu mici da na njemu menjam farbe iz kontakta ima li on neke banke da se sloze boje itd hvala unapred
Dodato: kako da namesti da mi na lower bude na primer 1 midi kanal a na upper 2 midi kanal da iz kontakta vucem bass na prvi a solo boje na drugi midi kanal gde se to namesta na masteru Dodato: kako da namesti da mi na lower bude na primer 1 midi kanal a na upper 2 midi kanal da iz kontakta vucem bass na prvi a solo boje na drugi midi kanal gde se to namesta na masteru[/quote] Dodato: kako da namesti da mi na lower bude na primer 1 midi kanal a na upper 2 midi kanal da iz kontakta vucem bass na prvi a solo boje na drugi midi kanal gde se to namesta na masteru[/quote] Pročitajte više na: Roland master a 37 - YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#ixzz28t9IKIYX YU-MIDI.org - Pravo mesto za prave muzičare Dodato: [quote=grabovac037;226202]pozz da li cu mici da na njemu menjam farbe iz kontakta ima li on neke banke da se sloze boje itd hvala unapred Promijenjeno od grabovac037 (09.10.2012 u 14:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|