|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Prvo da kazem da sam trazio u pretrazivacu ovakvu temu i nisam je nasao...A znam da tema o pa1x ima mali milion... Tako da ako ovakvo pitanje i objasnjenje vec posloje, moze link do teme i ovu u lock!
E ovako, slusao sam snimke od Mise lagune koji svira na pa 2x... U svakom ritmu kod njega, kad su prelazi u pitanju pojavljuje se slajd bas u kombinaciji sa brejkom i td... Pitanje je, dali to izlazi i na pa 1x? Nisam imao priliku da koristim pa1x ali planiram kupiti pa me to zanima... Da napomenem na pa500 sam primetio da to ima ali mi ona ne odgovara... A za pa800 kruze glasine o crkavanju rama pa sam u velikoj ne doumici...
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A sto ne bi moglo?Pa2xPro ima sempl slajd bass-a koji ubacen fabricki a imas malo milion semplova sa slajdom koji su uradjeni i mozes ga lepo ubaciti kao multi sempl i odraditi ritmove kako i na Pa1xPro tako i na Pa800 i na Pa2 i na Pa3 gde ima vec fabricki slajd!Ali moras sesti i lepo odraditi ritmove sa takvim bas deonicama!
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Marco.... Odluka pada na Pa1x!
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I to ako razmisljas koji uzmi Pa1xPro jer je od vrhusnkog materjala i vreme mu ne moze nista
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
E Marco druze, poslusaj molim te ovaj snimak i reci mi jel moguce da ovako zvuci i pa1x?! Znam da si posedovao sve serije pa..x pa smatram da znas!
![]() A da , sto se tice oko toka dali pa1x ili pro... Odavno sam odlucio da ce to biti pro! ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Recicu ti ja. Moze. Ako koristis isti ritam, isti sempl, sve isto iznivelisano, efekti isti,...Jednom recju, ako imas taj set, tako ce i da zvuci
![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala skoricnik... Znaci u sustini sve sa pa2 moze na pa1 uz malu prepravku! I dobije se maltene isto! Jesam li u pravu?!
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Malo je poteskoca oko ritmova ali to se da srediti. Nisu kompatiblni, zbog toga se mora propustati kroz STW ili da se radi preko StyleToMidi. Semplovi su totalno isti.
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja koliko kontam on je pitao samo za slide bass a ne za ceo ritam!Znaci ne treba ti Sw ne treba nista osim sempla slide bass-a i onda samo lepo odradis na ritmu na kojem delu zelus da ti svira i to je to!Mozes ga usnimiti i u bass traku a mozes samo dodati slide na bilo koju acc traku!Znaci potreban ti je samo sempl slida a toga mozes da nadjes gde hoces a ako se ne snadjes javi poslacu ti ja!
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Pitao je za ceo ritam, gore je naveo i snimak i sve.
![]() |
Favoriti |
|
|