|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Ako moze neko da ispise akorde za ovu pesmu...Hvala unapred
Sa jastuka na jastuk snove selim retko te imam koliko te zelim nikada niko za tebe ne sme da zna Idem za tobom i stope ti brisem da sakrijem da te volim sve vise o tebi nikada nikom ne govorim ja Vezi mi ruke da te ne grlim vezi mi oci da te ne vidim sa mojim prijateljem najboljim me prevari Od prvog dana zabranjeno mi je da te volim zabranjeno mi je da te sanjam volecu te u pesmama mojim Produzi sama ostavi me ko da ne postojim bice bolje i tebi i meni volecu te u pesmama mojim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]() Gm---------------------------
Sa jastuka na jastuk snove selim Gm--------------------------- retko te imam koliko te zelim Cm-----------D7-------------Gm nikada niko za tebe ne sme da zna Gm--------------------------- Idem za tobom i stope ti brisem Gm--------------------------- da sakrijem da te volim sve vise Cm----------D7--------------Gm o tebi nikada nikom ne govorim ja D----------------Gm----- Vezi mi ruke da te ne grlim F---------------Bb------ vezi mi oci da te ne vidim Gm----------------Cm----------D7---- sa mojim prijateljem najboljim me prevari Ref. D--F7----Cm Od prvog dana ---------------------Gm zabranjeno mi je da te volim ...............................D7 zabranjeno mi je da te sanjam ---------------------Gm volecu te u pesmama mojim D----F7--Cm-- Proooduzi sama -------------------Gm ostavi me ko da ne postojim ----------------D7 bice bolje i tebi i meni ---------------------Gm volecu te u pesmama mojim |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kemolegende za ovaj koristan post: | misa1265 (15.08.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|