|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Pozdrav svima na forumu,kao sto sam naslov kaze,treba mi mala pomoc od nekog ko koristi pomenutu kljavu ili GW8.Instalirao sam operativni 2.0 na Prelude ali nikako da pronadjem opciju da mi izbaca lyrics [text].Ako neko zna neka napise.help.unapred hvala.
Promijenjeno od Sejox (23.05.2011 u 23:55 sati) Razlog: Premjesteno iz Cekaonice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.02.2011
Downloads: 93
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav. Koliko znam GW8 nema tu opciju, a trebalo bi da je isti slucaj i sa Prelude-om. Neka me neko ispravi ako gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Na zvanicnom sajtu pise da sa novim operativnim 2.0 treba da ima i tu opciju da cita text,e sad vrag bi ga znao da li je to istina,pozzzzzzzz
Dodato: Provalio sam.cita text. Promijenjeno od sarmatorum (26.05.2011 u 19:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.02.2011
Downloads: 27
Uploads: 2
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Kazoo,Roland Prelude ,yamaha psr 240, scandalli 96 basova, akusticna gitara
Interesi: spavanje
![]() |
![]()
kolega sarmatorum ako budes dolazio na sajt pa napisi kako se pokrece text meni nikako neide
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
procitaj manual pa ces znati kako se prikazuje tekst na ekranu.
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Instrumenti: Kazoo,Roland Prelude ,yamaha psr 240, scandalli 96 basova, akusticna gitara
![]() |
![]()
nisam vidio da ima 2 manuala jbga. ucita se u kljavu preko sticka pa kad se pusti sa song mjesta tekst se pokrene na intro. Sa sticka se nemože direktno pokrenit pa me to zbunilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Trebalo bi da moze i direktno sa usb "stick-a" ali ces morati na njemu napraviti Play liste uz pomoc Playlist editora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ma jesam al nece nikako mogu pustit midi ali tekst nemože se pokrenit dok ne ucitas u kljavu. A nece ni midi ako ga samo kopiras na stick bas mora preko playlist editora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|