|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nedime.Taj Bekrija ostavi mikrofon pobije se sa gostima i nastavi pjevati.A razglas licno stima.Tako ti je to ovdje jarane.Ovdje je veci Texas i saluni nego kod tebe tamo.hahahah.Ako hoces Muju angazovati evo ti broj tel 00436508174292.Pozdrav tebi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dalabu---Da to nije onaj Mujo što je radio s nekim Žućom i Ruletom u Dalasu?Inače sad je Žućo došo nazad u Sloveniju pa mi je pričo za nekog Muju pjevača koji kaže za sebe da je kopija Safeta Isovića...E sad vidim da je ORIGINAL,samo ako je to taj...Nema ovaj Nedim ne zna šta je dobar sevdah---ovo je najbolji snimak što sam ga čuo u zadnja vremena,još kako ga sviraš improvizira,jebo ti amzu i ostale....auuu...La Nedime izvini se gospodinu za slab komentar,
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRVAVI
|
![]()
Kako se samo ne zbuni od silnog delay-a? 8O
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sto mi se svidja eho kako je namesten. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
MA NEMOJTE LJUDI KO BOGA VAS MOLIM
STO BIH REKO DEDICA IZ FILMA NEGO NEMOJTE VI DA POCENJUJETE OVE MAJSTORE ZAR NEVIDITE DA SU PREVEZBALI MI TO JOS NECUJEMO TOJE NOVI TREND AJ UZ ZDRAVLJE:
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ma jebo svirku i eho, nego dok peva pokusajte da cujete dal se muzika
uopste cuje negde.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
NEDIME ZAR NECUJES DA SVIRA KO KEMIS UBUCA COVEK
NJEGOVA KOMBINACIJA JE DA STO VISE TONOVA IZBACI U MINUTI NIJE VAZNO NA STA TO LICI I DALI PRDI NA HARMONICI ZATO I REKOH NOVI TREND KOGA NEPOZNAJEMO AJD U ZDRAVLJE
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Samo vi zezajte čovjeka...A što on kupi pare po Texasu to niko ne gleda...Kod nas u Bosni na vašeru sviraju obični seljaci---bubaj,gitara,harmonika,violina i neka gudalica-šargija...ljudi nemaju pojma ni šta je akord ni koji đavo a tuču bakšiš bolje neg mnogi jaki muzičari...Samo treskaju one nabrajalice čobanske a narod to voli ko da im je to droga...I šta da se na to kaže?Bože sačuvaj što je nekima produvalo kroz uho...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
TOSI U PRAVU UVEK TI KOJ NISU IMALI POIMA SU SE UBIJALI OD BAKSISA A OVI KOJ ZNAJU ONI SU DUPLO GORE PROLAZILI
TOJE ZA TE LJUDE TALIJA STO SVIRAJU TAKO POZDRAV KOLEGA I ZIVEO MI 100 GOD
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ima, ovakvih, svetu, zar |
|
|