|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Evo palo mi je na pamet da dosta klavijaturista koji pjevaju sa pjevačem ili pjevačicom,a koriste vocalist sa klavijature i uz to koriste neke aktivne kutije
da bi mogli izbjeći nošenje miksera koristeći ovu spravicu sa linka http://www.samsontech.com/samson/pro...mini/scombine/ Naravno zbog opterećenja vokal-procesora ne bi smjeli pjevati u isto vrijeme s uključenim harmony(pratećim glasovima) o čemu je već bilo govora na nekim tememe gdje se to spominjalo... Znači spravica ima dva mikrofonska ulaza i jedan mikrofonski izlaz koji bi u ovom slučaju išao u klavijaturu,output-i iz klavijature u aktivne kutije i to je to . Zanima me što mislite o ovoj ideji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pod uslovom da oba pevaca imaju potpuno isti glas... A gain, EQ, sama glasnoca vokala? Kako bi to podesavao bez miksera?
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Iz mog vlastitog iskustva a svirao sam sa dosta ljudi u 90% slučajeva odgovarale su iste postavke na mikrofonu,čak i kad su ženski vokali u pitanju,a zbog onih 10% treba se nositi mikser.
Ne mora se čovjek zaletit pa odmah kupit,ako slučajno radiš sa pjevačicom probaš njen mikrofon preko klavijature i ako joj tvoje postavke odgovaraju onda ovu stvarčicu kupiš,a ako ne nastaviš po starom i opet dobro. Inače jednom prilikom kaže mi doktor ''oboljeli ste od nošenja opreme'' pa je moj post vjerojatno posljedice te bolesti,a možda nisam sam pa eto da podjelim svoju bol.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|