|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2005
Mjesto: ----
Downloads: 207
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa serija
![]() |
![]()
Nadam se da nisam dupliro ovu temu, ali sve sam iscitoa ovoga nema, znam obrisati kada je na useru ili dk boja od multisemplova prema uputstvu koje je ovdje stavljeno, medjutim ne znam kada pokazuje vise oscilatora a nije RAM nego pokazuje da je ROM i neki dole broj 425 .... npr, gdje to obrisati, ja odem u MEDIA i nadjem set koji je na klavijaturi udjem u usere i tu obrisem, ali sam primijetio da se available memory u recordu ne mijenja obakvim brisanjem, bojim se da mi to negdje ipak ostane, hvala unaprijed svima koji nesto znaju, pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.09.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 115
Uploads: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
Interesi: muzika, prijateljstvo...
![]() |
![]()
rom boje je nemoguce obrisati, iz klavijature pa800, to je njegova fabricka postavka!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2005
Mjesto: ----
Downloads: 207
Uploads: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa serija
![]() |
![]()
Htio sam da kazem ovo, mislim da nisam dobro objasnio;
Brisem iz USER-a neku boju, i u SOUND-u pokazuje u oscilatorima da nema nista multisemplova, sve je ROM, pitanje je kako ovakvu boju obrisati iz USER-a. Objasnjenje koje imam je dato za brisanje semplova ukoliko ima multisempl (ide se u sound, record, multisempl...) Ja za ovaj slucaj odem u MEDIA, erase, udjem u folder ALL, i tu u obrisem mjesto u USER-u, e sad da li treba ovako obrisati nesto u useru ako nema multisempla. Hvala unaprijed svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Stavi svoj set na flesku i ubaci je u klavijaturu Media-Erase otvoris i pobrises sve sto ti ne treba iz User1 i 2 i iz User Dk i posle ucitas set i sve sto si izbrisao su ti prazna mesta tj Empty ;-)
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | kufi (03.07.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|