|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako moze akordi.. Hvala.
Sta je to sa mnom nek mi kaze neko zasto je sreca od mene sad daleko zar posle nje u ljubav ne verujem i zasto placem kad joj ime cujem Ref. 2x Dajte mi jednu bar neka mu ubedi da ljubav postoji, da vredi ziveti kad boli najjace da za mnom zaplace Sto mi je tako hladno oko srca a dusa kao da je led pa puca i sto me tuga budi jutrom sivim ja posle nje kao da i ne zivim Dodato: Skinuo sam refren, e sad nzm dal valja ![]() C------------------------------ Dajte mi jednu bar neka mu ubedi Dm---------------------------- da ljubav postoji, da vredi ziveti Am---------------G--------F----G- kad boli najjace da za mnom zaplace. Jel valja ili sam sve pogresno? ![]() Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 14:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Samo si ovde pogrešio:
C------------------------------ Dajte mi jednu bar neka me ubedi Dm---------------------------- da ljubav postoji, da vredi ziveti Am----------------Em-----------F-G- kad boli najjace da za mnom zaplace. Evo dalje: Am----------------------F-------- Sta je to sa mnom nek mi kaze neko Dm6-------------E-------------- zasto je sreca od mene sad daleko Am------------------F--------- zar posle nje u ljubav ne verujem Dm6-----------------E--------- i zasto placem kad joj ime cujem
Promijenjeno od gitar (10.08.2012 u 23:59 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | vadexfly (11.08.2012) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A mislio sam da tamo ide Em al reko nzm, nisam bio siguran.. Hvala, samo mi jos reci ako mozes, kako hvatam Dm6?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2008
Downloads: 204
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 83 puta u 74 Postova
![]() |
![]()
Ovde imas instrukcije http://www.youtube.com/watch?v=We28AbBlzPg
Promijenjeno od Dell (11.08.2012 u 22:07 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kemolegende za ovaj koristan post: | vadexfly (11.08.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|