|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Dok plovim, pucina tamna
pitam se koji je tvoj let duboko more poda mnom a ispred mene cijeli svijet I dok nas dele godine ti meni je jedno na pameti dok te zeli svako da lâ jos me volis jako Ref. Istok, sever, jug i zapad sama svetom putujem srce opet ima napad jer za tobom tugujem Istok, sever, jug i zapad svuda ceznja budi me da li ce sudbina kad tad da nam spoji puteve Na pogresnom terminalu zivot me je zadrzâo da ne vidim svoju malu ne znam da lâ bih izdrzao Ref. Promijenjeno od gitar (28.01.2014 u 10:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
Uvod:
C#m-E-H-F#m-H-A-H-C#m C#sus2-----------Asus2 Dok plovim, pucina tamna ------E------------Hsus2 pitam se koji je tvoj let duboko more poda mnom a ispred mene cijeli svijet ----------C#sus2--Asus2 I dok nas dele godine ti -------E-----------Asus2 meni je jedno na pameti -----------F#m- dok te zeli svako ----------------G#m da l’ jos me volis jako Ref. -----C#m-------------- Istok, sever, jug i zapad -------------E---H-- sama svetom putujem -----F#m------H--- srce opet ima napad ------A-----H----C#m jer za tobom tugujem Istok, sever, jug i zapad svuda ceznja budi me da li ce sudbina kad tad da nam spoji puteve Solo: C#m-E-H-F#m x2 Na pogresnom terminalu zivot me je zadrz’o da ne vidim svoju malu ne znam da l’ bih izdrzao
Sledeći član vam se zahvalio spothead za ovaj koristan post: | buzuki20 (23.12.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|