|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2010
Mjesto: Loznica
Downloads: 228
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa50
![]() |
![]()
Imam Korg X5 dobio sam ga na poklon od nekog drugara a inace sviram na pa 50 e sad da li neko zna odgovaraju li boje od X5D na x5 probao sam da ubacim neke boje ali nece mogu samo da dumpujem njegove boje u komp. Ako ko moze da mi pomogne bio bih nu zahvalan.Izvinjavam se ako slucajno potezem nesto sto je vec pisano.Hvala
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vladoe36 za ovaj koristan post: | TR-KORG (14.09.2010) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
boje bi trebalo da odgovaraju to je skoro ista klavijatura pokusaj pronaci neki drugi set boja ili taj taj sto imas probaj negdje provjeriti dali uploaduje u x5d anisam siguran i nisam probao ali mi je prijatelj govorio da u X5D odgovaraju boje i od korg m1
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio STUDIOSOS za ovaj koristan post: | TR-KORG (14.09.2010) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2009
Downloads: 226
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Vecinu boja od x5d mozes ubaciti u x5. Pozz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Svaba za ovaj koristan post: | TR-KORG (14.09.2010) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2010
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
![]() |
![]()
pod prvo iskljuci "memory protect" i probaj ubacit set, a
na koji nacin ga pokusajesh ubacit?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.11.2008
Mjesto: BiH
Downloads: 3768
Uploads: 10
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa80
Interesi: muzika i slicno
![]() |
![]()
Im'o sam ja korg x5,i provjereno tvrdim da odgovaraju boje od x5d,i boje najlakse mozes ubacit sa programom Midi Quest XL,ako ti trebaju boje javi se na privat,ja cu ti poslat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.07.2009
Downloads: 28
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
![]() |
![]()
imam problem pri ucitavanju seta. Citac ucita flopi disketu i na displeju mi pise ,,Drive Not Ready".e sad da li je problem u citacu ili je nesto iskljuceno u globalu.,,Bilo sta da probam da ucitam ili da formatiram disketu uvek isto pise.,,,pa ako neko ima iskustva stim zamolio bih da mi to pojasni u cemu moze biti problem i kako da ga resim,. Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Da ne pocinjem novu temu,ne mogu nigdje naci temu kako se ubacuju boje u korg x5d i koje boje idu u istu kljavu. Koji program koristiti i kakav kaba za spajanje sa kompom.
Unaprijed se zahvaljujem i pozdrav !!! ![]() _________________________ korg pa50 & korg le & korg x5d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
program je Korg X5D editor,malo napred je opisano kako .....u download sekciji ga imaš pa skini (ili nađi na netu).Treba ti Midi to USB kabal (imaš na kupujem prodajem:muz inst>klavijature>oprema košta oko 20E) spojiš..... i prebaciš željeni set (i ovde u downloadu imaš solidnih setova).Možda napomena da na nekim kablovima IN i OUT se ˝kopča se obrnuto˝ (ne in u in....nego in-kabal out-synt....) u klavijaturu.
Sledeći član vam se zahvalio vladimir68 za ovaj koristan post: | albin korg (31.12.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|