|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nudi mi prijatelj behringer pmp 3000 da mi proda a ja nisam toliko upucen u te miksere pa me niteresuje dali vredi da se kupi ova sprava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.06.2005
Downloads: 137
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
postovani kolega mnogi ce ti reci bjezi od ove firme,ali moje iskustvo je drugacije posto sam radio skoro 2 godine sa tom mixetom dok nije snagator vrisno,ali danas radim sa istom samo pmp 4000 2x800 wati a pmp 3000 je 2x600 mada ni jedna nema toliko snage.Jedino se pjevaci malo bune zbog sto bi mi rekli echa ali meni to nije nikad smetalo i onako smo malo placeni a sve treba da kupimo.Ali hocu da ti kazem znaci jedna svirka i mixer je placen a ja radim znaci vec skoro 5 godina sa ovim mixerima i meni su dobri.Kome nevalja echo nek sebi kupi sta mu odgovara i sta valja pa nek pjeva a za instrumente je super.Jedino kupi dvije 15(box) i udri ili ja koristim 3 system 15-10-horn.
Toliko od mene ako sam ti sta pomogo ali znam da ces procitati puno negativni stvari o ovom mixeru pa ti odluci ali opet da naglasim koliko para toliko muzike. vozdra nurfi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Gle ovo, imao sam behringera PMP5000 koji je u sustini isti, samo vise kanala ima, to cudo od miksete ne daje 2x600w(daje u peak-u), sinusne snage ima 2x215-220w u 8 ohma po kanalu(sto za pocetak nije lose), meni kao pocetnicka "mikseta" je stvarno valjala i sluzila me, e sad, mana na njoj je sto moras "prelemit" izlaze (speakonske) jer se pri vecoj temperaturi zagrijavaju pa se odleme(koliko sam dobro upucen), jer je i samim tim moja mikseta ta pmp5000 koju sam imao radjena tako(prelemljeni izlazi, tj. ucvrsceni). Sve u svemu, za pocetak ona je sasvim dovoljna, ja sam odradio svadbu od 70-80 ljudi i stvarno me nije izdala, samo mana su joj efekti(nekako su plasticni) i to sa tim izlazima. A o pucanju kanala necu da govorim jer je to u sustini ljudski faktor "kriv", meni nije pukao do sada niti jedan(tj. kada sam imao behringera)... Kupio sam je za 350€ i prodao za toliko
![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
Hvala kolege na savet ali ja sam se odlucio za dinakord 1000-3 posto je mocana masina da nebih rizikovao u svemu ovome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
:O dobro si skocio sa behringera na dynacorda
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |