|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav,da li neko moze napisati akorde za ovu pjesmu ako moze u still rade kosmajca hvala
Pruzila si meni ruke tvoje Da ne budes vise usamljena I kroz suze tiho si mi rekla Volela sam sad sam ostavljena Ref.2x Necu boli sto ti drugi dade Ja ne zelim sa tobom da patim Ti si dosla mozda da te tesim Da ti ljubav izgubljenu vratim |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Prvi post pa odmah na akorde,i jos u fazonu kosmajca juniora!
Ovde se pisu iskljucivo original akordi iz original tonaliteta! ------------------------------------------------------------------------------------- Mladen Petrovic Kosmajac - Necu boli sto ti drugi(D-G)® D---------Cm---A7--D---- Pruzila si meni ruke tvoje D-------------Cm--A7-D----- Da ne budes vise usamljena G----------------A7---D---- I kroz suze tiho si mi rekla [2X] G------G7--Cm------A7--D------(G7) Volela sam sad sam ostavljena Ref: C----------------------G---- Necu boli sto ti drugi dade G-----------Fm---D7-----G----- Ja ne zelim sa tobom da patim C----------D7------------G---- Ti si dosla mozda da te tesim C------------Fm-----------D7-G- Da ti ljubav izgubljenu vraaatim [2X]
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (30.06.2011 u 09:51 sati) |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Simke, za koristan post: | cokoladnivoz (04.07.2011), krecarkomajac (01.07.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|