|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozz drugari!!!
Evo imam problem sa ucitavanjem semplova. Znaci formatiram karticu u klavijaturi,ubacim semplove iz kompa,vratim karticu,load-ujem i cim krene da ocitava,izbaci mi ovo: " file contains unsupported data" ![]() ...Kartica je ispravna jer sam u nju ubacivao druge setove,i sve je ok,ali ovaj set koji inace koristim za tezgu,nece! Ajde ljudi pomagajte.... ![]()
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.08.2009
Mjesto: Krusčić kod Kule
Downloads: 118
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg i30 i Korg TRITON LE
![]() |
![]()
Pozdrav druze,i ja sam ranije imao slican problem.Dobio sam kompletan set za LE od jednog drugara,i prebacim ga na karticu i kad krenem da ocitavam posle nekoliko sekundi ocitavanja blokira,i posle kad vratim moj set sve radi normalno.Ja mislim da je to nekakav problem u sistemu seta pa zato nece.To je moje misljenje.E sad ti probaj boje iz tog seta koje koristis prebacirti u neki drugi set i ocitati.Moze da bude problem i u globalu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Veljko Estetico za ovaj koristan post: | Simke (06.07.2011) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
U prevodu to bi trebalo da znaci da ne prepoznaje format semplova koji su na kartici ili mozda samo jedan .....da bi utvrdili da li sam u pravu probaj da ucitas neki sempl od recimo fantoma skini ga sa foruma,i vidi sta ce da ti izbaci....da li si vec koristo ovaj set?
Sent from my Desire HD using Tapatalk Promijenjeno od zoric (06.07.2011 u 20:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze imao sam taj problem... Prati ucitavanje klavijature i gledaj na kom semplu ti izbaci gresku! Kad utvrdis koji je, izbrisi taj sempl i ucitaj ponovo...Kad dodje do tog problematicnog sempla koji si izbacio ti idi na Skip jer ce ti on to ponuditi... Kad ucitas ceo set u klavijaturu, ti onda formatiraj karticu u klavijaturi i snimi ceo set bez tog sempla da ti nebi izbacivalo da ga trazi a njega nema! Nadam se da si me razumeo... Ako ti taj sempl toliko treba nadji ga u nekom drugom setu i ubaci ga! Eto....
![]() A opet, ako ti i dalje bude izbacivalo to, onda je moguce ovo sto su kolege vec napisale! Pozzz
![]() |
Favoriti |
|
|