|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.10.2010
Mjesto: Nemacka
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa 80
Interesi: Muzika Live....
![]() |
![]()
Da li neko ima akorde od ove pjesme?
Ako moze jedno pivo za gospodina Izbrio se, stavio parfema e, moj rodjo, od tog' kruva nema cure vole kad brkovi zare vole miris pive i cigare Ref. 2x Ba, ba, baraba uvijek je u modi nemoj, pobro, to curama godi Nemoj nikad kosu zacesljati i do grla kosulju kopcati jer baraba ne sakriva grudi to je nesto za cim cura ludi Ref. 2x Nemoj, rodjo, ni po zivu glavu bez rakije naruciti kavu sok i vodu izbjegavaj vazda samo tako mores biti gazda Ref. 2x |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, semso, za koristan post: | milosninic (01.06.2020), Miso (14.04.2011) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Zare i Goci - Baraba(B)®
B----F-----B-----------F---- Izbrio se, stavio parfema B---------------F-------------------- e, moj rodjo, od tog' kruva nema B----F-----B-----------F--- cure vole kad brkovi zare[2X] B-----------F------------ vole miris pive i cigare Ref: F--------------------------------------- Ba, ba, baraba uvijek je u modi F-------------------------------------(F-Es-C-F) nemoj, pobro, to curama godi
![]() |
Favoriti |
|
|