|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako neko moze da mi ispise akorde za ovu pesmu
Al Dino i Goca Trzan Ko ljudi Hoces li mi doci pod prozore kad te ove oci pozele malo su te dana gledale malo su te ruke grlile usne su te zeljne ostale Kad mi dodje zadnje proljece srce jos na tebe cekat ce kucati bi davno prestalo samo je na tebe cekalo vremena je malo ostalo Ref. Da se k'o ljudi pozdravimo jedno drugom oprostimo nije nam se bolje dalo tako nam je dragi Bog dao Kad mi dodje zadnje proljece srce jos na tebe cekat ce kucati bi davno prestalo samo je na tebe cekalo vremena je malo ostalo
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Al Dino i Goca Trzan - Ko ljudi (Fm)®
Fm------------------------------ Hoces li mi doci pod prozore Fm--------------------- kad te ove oci pozele As-----------------Bm----- malo su te dana gledale Fm--------------------- malo su te ruke grlile Bm------------------Cm7-Fm- usne su te zeljne ostaale Fm------------------------------- Kad mi dodje zadnje proljece Fm-------------------------- srce jos na tebe cekat ce As----------------Bm---Cis- kucati bi davno prestalo Fm------------------------ samo je na tebe cekalo Bm-----------------Cm7-Fm- vremena je malo ostaalo Ref: Fm------------As--Bm------Cis- Da se k'o ljudiiii pozdravimo Es---------Bm-Cis-Es----Fm- jedno drugooom oprostimo Fm--------As-Bm-----Cis- nije nam se bolje dalo [2x] Es---------Bm-Cis-Es----------Fm- tako nam jeeeee dragi Bog dao Gm------------------------------- Kad mi dodje zadnje proljece Gm------------------------- srce jos na tebe cekat ce B-----------------Cm------ kucati bi davno prestalo Gm----------------------- samo je na tebe cekalo Cm-----------------Dm7-Gm vremena je malo ostaaloo ---------------------------------------- Voditi racuna kako voziti bass,jer na nekim mestima prolazi kroz molske7...
![]() |
Favoriti |
|
|