|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Jel ima ko progam pomoću kojeg mogu pjesmu da konvertiram u midi fajl
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
NE POSTOJI!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
A kako se onda prave midi fajlovi pojedinih pjesama?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
to ne postoji i nevjerujem da če još dugo postojati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imas vise nacina da pravis midi fajl od pesme. Naprimer da sve sviras, svaki instrument posebno, pa da to spojis, ili sve od jednom sviras ne naki ritam, ili da naprimer ako imas matricu iz studija gde su svi instrumenti razdvojeni provuces kroz cubase, pretvoris svaki kanal u midi pa to spojis. Sto znaci da program za konvertovanje pesme u midi, ali ne moze da uradi to kako ti zamisljas.I nikada nece napraviti takav program, jer je to nemoguce ako nemas instrumente razdvojene po kanalu, tj. studio verziju pesme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok,ljudi hvala na odgovorima,shvatio sam. Ma ne zanima me pravljenje midi fajlova jer se ne koristim time,al kad skidam neku zeznutiju pjesmu bilo bi puno lakše da je imam u midi fajlu pa pogledam na vanbasco
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
DUX....Prije par mjeseci je bila diskusija na jednom postu što sam ga postavio (malo pogledaj po historiji) i neki članovi su navodili razne metode i programe s kojima se može od MP3 da napravi MIDI Fajl....ja sam jedino naletio na programčić koji se zove MP3 To MIDI...eto nadam se da ti šta pomaže...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Djesi Alix! Naletio sam i ja na, ko biva, najbolji program za konverziju MP3 u MIDI: Sve je to ok ali kad ispise notni zapis vidis i sam da u jednom taktu bude mali milion nota i midi i sam tako zvuci..Nigdje veze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ljudi TO JE NEMOGUCE. I nikada nece biti moguce. Ni za 10, ni za 20, ni za 300 godina to nece biti moguce odraditi kako valja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
konvertiranje, midi, program |
|
|