|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.12.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Treba mi iz F...
NIsam izasla davno gde ste drugarice u cijim sobama gresne se budite ma hajde javite se. Ja nisam vise s njim zato izlazim nocas nek se nesto ludo desi nek sazna ko sam ja kad sam slobodna neka vidja me sa drugima. REF: Pola dva svi su u ekstazi samo ja u depresivnoj fazi kazu mi macko glavu gore sa drugim bice ti bolje. Pola dva pice sad mi treba trezna ja nikome se ne dam mamurnoj lakse ce mi pasti kad probudim se bez casti. Mozda i zapalim masu to mi je namera spustam jednu bretelu sa svoga ramena. Ja nisam vise s njim zato izlazim nocas nek se nesto ludo desi nek sazna ko sam ja kad sam slobodna neka vidja me sa drugima. REF. Nocas svira dobar bend u separeu mracnom vruce je ma skinucu sa sebe sve zurka pocinje. |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ana Nikolic - Ekstaza(Fism)®
Fism---D------------- NIsam izasla davno A-----------------E- gde ste drugarice Fism--------------D----------------- u cijim sobama gresne se budite A------------------E- ma hajde javite se. ----Fism-------------- Ja nisam vise s njim D------------ zato izlazim A----------------------------E--- nocas nek se nesto ludo desi Fism------------------- nek sazna ko sam ja D------------------- kad sam slobodna A--------------------------E-- neka vidja me sa drugima. ref: Fism-----D------------------ Pola dva svi su u ekstazi A-----------E------------------ samo ja u depresivnoj fazi Fism-----D------------------ kazu mi macko glavu gore A-------------------E---- sa drugim bice ti bolje. Fism------D------------------ Pola dva pice sad mi treba A----------E-------------------- trezna ja nikome se ne dam Fism-------D------------------ mamurnoj lakse ce mi pasti A------------------------E---- kad probudim se bez casti. -------------------------------------------- D-------------------------- Nocas svira dobar bend Fism---------------------------- u separeu mracnom vruce je D-------------------------- ma skinucu sa sebe sve E--------------- zurka pocinje. -------------------------------- @krstic91 Mislim da je nezahvalno da trazite pesmu iz Fm!! Imate TRANSPOSE pa sebi namestajte kako Vam tonalitet odgovara,ili Vasoj koleginici,posto je zenska pesma. Pesma je original i iz Fism je.....usput imate samo 4(cetiri)akorda koja se vrte celu pesmu,tako da Vam ostavljam da drugu polovinu pesme skinete sami!Uz malo truda, uspeh je tu.
![]() |
Favoriti |
|
|