|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.09.2009
Mjesto: KRUSEVAC
Downloads: 454
Uploads: 12
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland Exr-5, Korg PA 80
![]() |
![]()
Ima li neko akorde za volim da te volim ...
Jedni kazu da sam zaljubljen Drugi kazu da sam izgubljen Jedni kazu ovo Drugi kazu ono A ja kazem ja sam samo tvoj Ref: x2 Voli,volim da te volim Volim da sam samo tvoj Ti si zena mojih snova Ti si moja sudbina Čeko sam te celog zivota Jer sam znao negde postoji? Danju sam te zvao Noću sam te sanjo I na kraju sastasmo se mi Ref: x2 Voli,volim da te volim Volim da sam samo tvoj Ti si zena mojih snova Ti si moja sudbina Ajte samnom moji drugari Da za sreću popijemo mi Da pijemo za nju Da pijemo za me Momačko je veče večeras Ref ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Roki - Volim da te volim
F---------C-----------F Jedni kazu da sam zaljubljen F---------C-----------F Drugi kazu da sam izgubljen F---------D7 Jedni kazu ovo Gm--------Dm Drugi kazu ono C------------A7----------Dm A ja kazem ja sam samo tvoj Ref: x2 B`-C------------F Volim,volim da te volim B`-C--------------F---- Volim da sam samo tvoj D7------------Gm (F)--Es Ti si zena mojih snova A7------------Dm Ti si moja sudbina Posle su ti isti akordi ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|