|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2009
Downloads: 63
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
E ovako......
Meni neradi ASSING. SLIDER na korgu pa 80 ![]() ![]() Sad nikako nemogu da smnjujem boju tokom svirke na taj klizac nego moram na MENU+mixet pa tamo velik postupak UNAPRIJED HVALA POZDRAV SVIMA ![]() Promijenjeno od Vaxter (25.01.2009 u 03:59 sati) Razlog: Promenjen naslov |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.11.2008
Downloads: 175
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ja sam imao slican problem al mi je bio neki virus u setu koi sam ubacio kad sam stavio drugi set sve je radilo normalno pokusaj to odradis il novi os
Promijenjeno od Vaxter (25.01.2009 u 03:29 sati) Razlog: Izbrisan citat |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milanr za ovaj koristan post: | djordjew (26.01.2009) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Djordje verovatno si ubacivao neki set i li neki stil od klavijature koja nije srodna sa tvojim Korgom. Pokusaj da uradis BEKAP na tvojoj klavijaturi. On se lako radi ako imas HD.... i vratice ti se sve kako je nekad bilo !Pozdrav
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Moljac za ovaj koristan post: | djordjew (26.01.2009) |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
neka ti neko od kolega posalje global od svoje pa80 jer je 99% u tome problem a za pocetak probaj da kada ukljucis klavijaturu prebacis na MODE na song play ili seq pa da vratis u style play znam da kod nekih sa istim problemom to funkcionise.
ajd pa javi kakva je situacija pozzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tesla za ovaj koristan post: | djordjew (26.01.2009) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
pobavao sam i to sa style play na song play jer sam negdje procitao na netu......ali ponovo nece
|
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
a jesi li nasao i ucitao neki novi global???
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tesla za ovaj koristan post: | djordjew (26.01.2009) |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Onda tebi moze samo da pomogne Japanac i niko drugi. On je i Ziki Jarcu pre neki dan pa 60 vratio iz mrtvi.
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ivan tr za ovaj koristan post: | djordjew (26.01.2009) |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
aaa......kad bi obnovio sistem...nasao sam os3 da li bi se sve izbrisalo sa klavijature ili.....neznam ja kako to ide. Nasao sam os3 za pa80 i moze stati na jednu disketu...ali neznam oce li mi ostati ista u klavijaturi.
POZDRAV |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
assing, korgu, slider |
|
|