|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jarani uzimam pojacane za moga pa50 a to je novi triton tr. Interesuje me dali mi treba kartica za njega ili ima on USB stik ulaz pa mogu preko njega da ubacujem stvari ili mi treba kartica. A usput kolko kostaju te kartice recimo 64mb.
I jos dali ima sanse da pa50 vuce semplove sa tritona, ako ima kako se to moze postic? Pozdrav, Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.03.2005
Mjesto: Tuzla
Downloads: 2322
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 i TR
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
jarane treba ti kartica i ramovi.
ne moze usb stik samo preko kabla usb. ne znam da li moze pa50 povlaciti semplove. et toliko ako te bude jos sta interesovalo javi se na forum.jasko |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Alen:
Mozes svirati na PA50 samplove sa TR nije problem. Samo spojis sa midi kablom i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Znaci ipak treba kartica. A kolko kosta 64mb karta?
Ako zna neko odprilike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
zavisi od velicine
ja sam svoju platio 15 eura pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
dze si ti jaro jesi ziv? Pa recimo 64 mb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Otac nacije
|
![]()
Prijatelju to ti je SD kartice ista kao i za digitalne kamere,Triton podrzava do 1 GB velicne,znaci na nju ubacujes sa komp. setove i takodje sa nje uctavas u klavijaturu setove.
Sa ramovima i karticom racunaj negdje do 50 €. Ja sam ga skoro uzeo sa svim komplet za 600 € ![]() Sa to povezivanje mislim da nije potrebno jedino :roll: ako nisi mislio da vuces JV bubanj :wink: Moze da se odradi i nije tako losa ideja. pozz...
![]() |
#8 |
Otac nacije
|
![]()
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
baltusan:
ziv sam,josn nisam umro ![]() sta se ne javljas ja ti saljem privatne poruke at nista ne odgovaras? ja imam od 64mb i to mi je dovoljno ja sam karticu platio 15-16 eura sad se ne sjecam tocno ali cijena otprilike ova pozdrav cujemo se |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suludi Moderator
|
![]()
Nedobijam nikakve poruke jaro nesto mi jebano.
Za yu-midi: Jaro sta su ti ramovi. Ja mislim da triton tr ima 64 mb kad ga kupis ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, kupujem, triton |
|
|