|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Zamolio bih upucene da mi objasne da li postoji razlika izmedju Korg Musikant sticka i KORG EMO USB-Sticka mit turskim softverom.
Znam da Musikant stick ima, bar tako pise, prosirenje za drum kits,320 stilova, 128 user sounda, 62 pada, preko 600 songsbuk perfomansa i dr. Takodje, pise kao da je namjenjen njemackom govornom podrucju, tu se vjerovarno misli da su stilovi prilagodjeni njihovoj muzici.Licno me interesuje prosirenje drum kits radi praavljenja user terci i jos neke stvarcice. E sada uputstvo za KORG EMO USB-Stick mit türkischer Software, je na turskom jeziku.Taj stik jer skuplji desetak eura od gore navedenog, tacnije, kosta 159 eura, Iz upustva na turskom ne znam dali on ima iste karakteristike kao i stik Musikant,Pretpostavljam da ima sredjene istocnjacke stilove itd, ali ne znam da li su to u pricipu iste sprave, i koju bi u krajnjem slucaju kupio. Ako neko zna podrobnije neka pomogne, vjerujem da nisam jedini koga ovo interesuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kolega to "kao da je namenjen za njemacko trziste" tacno to i znaci i glavna razlika je to.
U misukant imas zvuce i ritmove u Alpskog stila t.j. tradicionalne centralno evrposke ritmove i zvuci. Ovaj drugi je kao sto znas za tursko-arapsko trziste. Postoje razlicite verzije na stika, neznam tacno koja je najnovija. Sto se tice to sta sadrzi taj musikant evo ti "copy/paste" informacije:
Promijenjeno od Ace (16.10.2010 u 18:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ace,
koliko vidim nejasno je da li su isti perfomansi kod oba stika, tj. da li ovaj Emo turkish ima sve gore navedene perfomanse tzv, Musikanta. U tom slucaju recimo da bi turski stik uzimao muzicar koji pretezno svira juznjake, ili recimo narodnjake, a Musikante bi bio blizi zabavnjacima. To je koliko vidim nejasno, nadam se da ce nam neko to protumaciti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Evo ti druze sta sadrzi i turski stick:
Znaci nisu iste. U turskog ima manje stvare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ace,
hvala na podacima. To vjerovatno za mene znaci da trebam kupiti Musikant. Ako mu je kapacitet veci, to je korisnije. Nisam siguran da ce mi svi ti turski stilovi trebati. Naravno, sve je pitanje kojom se muzikom pretezno bavimo, Jos jednom hvala, Rale |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|