|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.10.2009
Downloads: 353
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Dakle,zanima me da li koristite (zaštitne) navlake za zvučnike,od kojeg su materijala - i za kolege iz Hrvatske,da li ima neko u Hrvatskoj da to šije koga bi preporučili i neke cijene okvirne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Kao prvo,
ja koristim navlake za kutije Wharfedale, ali to su one originalne, lagano neko platno. Za ozbiljnije navlake, čvrste, sa spužvom ili futerom između, ili općenito malo kvalitetnije, probaj pitat u nekojoj trgovini muzičke opreme. Oni obično, uz original torbe, navlake i kofere, imaju i nekoga tko za njih šiva takve stvari. A možeš i pitat kakvog tapetara, ako ti se nalazi u blizini. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svirko za ovaj koristan post: | LOLE01 (28.08.2010) |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Ja sam uvek koristio originalne navlake ali mnogo bolje resenje je da se od kartona sastavi navlaka u obliku kutije, koju obmotas kompletno lepljivom trakom. Ruzno izgleda ali mnogo bolje stiti.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio daliborkorg za ovaj koristan post: | LOLE01 (05.09.2010) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja koristim originalne navlake za electro-voice zx4,koje sam dobio kada sam ih kupio.Napravljene su od cvrstog platna i super su stvar jer na zvucnicima nema ogrebotina koje nastaju prilikom transporta.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dejantb15 za ovaj koristan post: | LOLE01 (05.09.2010) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Uz kupljene Rcf Art 325A dobio sam i navlake..sad da li su original ili su sivene ne bih znao,ali stite izuzetno dobro,od cvrstog platna su,sa sundjerom izmedju,a imaju i proreze za sve 3 rucke za nosenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2009
Downloads: 226
Uploads: 2
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Kolwga najbolje navlake su od kartona,mnogo bolje stite od platna. . .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ma, kakve kartonske, mogu da zamislim samo na sta to lici..., i nisu bolje sigurno od ovih koje ima deki...
![]()
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I ja imam originalne navlake za Rcf 325i i odlicne su,kartonske mozda budem koristio u drugom zivotu!Zamisli da bass bin 18'' zamotam u kartosnku navlaku oblozenu selotep trakom
![]()
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
@dekiciric ja sam par tih zvučnika sa baš takvim navlakama prodao kolegi iz Valjeva koji je takođe na ovom forumu, inače ih šije čovjek iz Užica i mnogo su kvalitetnije od ovih originalnih jer kao što rekoste imaju bolju zaštitu, tj. ojačane su i štite i od udaraca...
Mišljenja sam da su te navlake spas za zvučnike i uopšte za opremu, 5 godina teglimo, vucaramo, utovaramo, istovaramo, unosimo, iznosimo ART500 i one i danas izgledaju kao nove...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Kako ne,svako ko ih vidi odusevi se njihovim kvalitetom i dizajnom!Ne znam kakve su originalne ali ove su extra.Ja sam cuo da ih siju u Novom Sadu..ali nebitno,bitno da cuvaju kutije maximalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|