|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
Dobar dan narode. Buduci da sam novi clan htio sam da budem sto aktivniji i radi sebe i radi drugih ako mogu pomoci oko necega... Upload-ovo sam 8 ritmova od kojih su mi 4 izbrisana. Trazio sam u pretragama da ne bi stavljo ritmove koji vec postoje, medjutim neki su izbrisani pa me zanima jesam li nesto uradio sto ne bi smio uradit
Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Sve sto dolazi i sto se uploada u download centar,prolazi provjeru.
Ima vise razloga zasto su Vasi ritmovi izbrisani. -Moze biti da isti vec postoje -Moze biti da su ritmovi necije autorsko djelo,pa se kao takvi prodaju i nisu slobodni za razmjenu,a samim tim za download -Moze biti i da je materijal loseg kvaliteta -I jos poneki razlog.... Ovo sam napisao cisto informativno,jer ih ja nisam brisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ja sam ih obrisao, jer je u pitanju dupliranje.
90% sadrzine jednog USER-a vec postoji na sajtu, a, kolega @Tishaa, ako mislis da imas neki jedinstven ritam, a hoces da ga podelis sa nama, onda ga uploaduj samog za sebe, jer ce se onda smanjiti dupliranje ritmova. Moguce je i da je bilo par ritmova koji su autorsko delo, pa ih zato nisam propustio, ne pamtim ko je sta uploadovao, ali znam da sam u prethodna dva dana obrisao jedan set i 5-6 ritmova koji se ne propustaju. Ukoliko imas nekih pitanja, obrati mi se slobodno na PP. Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | Tishaa (02.09.2010) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
Ok, uglavnom doradjivam namjenske ritmove pa tako da nemam bas svojih vlastitih namjenskih ritmova osim nekih univerzalnih kojih vjerujem na forumu ima i previse pa sam mislio dodati bar namjenske kojih nije bilo na forumu
Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|