|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Pozdrav svim kolegama muzicarima!
Trebao bih jedan set za svoga kolegu koji je nedavno kupio PA 1xpro.slozen za narodnu,zabavnu muziku i ako ima samplova tamburice,harmonika,gitara itd..... zahvaljujem se unaprijed. Hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pogledaj malo prijašnje postove đe kad i kako se mogu dobiti setovi...Ali ja lično mislim da to treba da ide preko Mileta pošto ionako stalno kruži Kara.set a Mile je jedino ovlašćeno lice koje može da ga distribuira i mjenja s drugima...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
aha a imam pitanje dali mogu koristiti boje i performanse od pa80 na pa1xpro sigurno ima caka ne zvući isto i koji je format samplova kako ga mogu prebaciti.HITNO morat ću izgleda sve sam raditi.Pozdrav!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
mozes da ubacis od pa80 ali ce zvukovi da ti zvuce
kao oni iz Afrike da vriste.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma prodaj ti pa800 pa sebi kupi pa1x...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1xpro |
|
|