|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pozdrav svima...imam jedno pitanje sto se tice semplovanih zvukova....
imam pa800 a nemam hd.sve vucem sa usb 500mb jeli se mogu semplovani zvukovi isto vuc sa usb ili treba hd da ima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolko ja znam na pa800 ima 64 mb memorije za semplove.. A hard disk sluzi za cuvanje semplova, setova i ostalog..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Brate dzaba ti semplovi naa usb ili Hd kad ih nisi pozvao u Ram,znaci staavi ti semplove na usb i pozovi ih u Ram ali u tom slucaju kad god izvadis usb nece imati odakle da ti cita te semplove dok ne vratis usb stick u klavijaturu!
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja mislim da Pa800 ima u sebi flash memoriju tako kad ucitas semplove spremis ih na sint..
sint je bio kod mene par dana pa sam tako nest skonto oko tog..jer htio sam ih sve pobrisat i trazio sam Hard disk da ga formatiram al nije ga bilo tj.nisam nasao opciju da pise negdje HD pa sam vidio to gdje stoje semplovi...Mozda grijesim
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ma, ne treba ti stalno usb stick, jednom ucitas, cekiras auto load pcm, valjda tako nesto, ne znam napamet, i cim palis klavijaturu semplovi se ucitaju automatski u ram. Ali ne sa usb stick-a, jer se ti semplovi cuvaju u memoriji klavijature i kad je ugasis... Meni treba minut ipo, kad upalim klavijaturu da se podigne sistem i ucitaju semplovi u RAM (oko 55mb semplova).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Bas tako kosto je Milan rekao imam i ja svoj set od 63mb i treba mu odprilike 90 sekundi da podigne sistem!
Pozzzz..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ok,ok ima klavijatura svoju ssd memoriju!Ja sam ga shvatio da hoce da ucitavaa covek i druge setove i semplove a za to mu je potreban usb stick ako nema hd jer gde ce da ostavi te setove i da ih posle ucita ako nema hd!U ssd memoriju moze da sacuva samo ono sto mu je trenutno u klavijaturi!!!
![]() |
#8 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
za al bundy sve lepo sto zelis stavis na usb pa u sound mode pa ubacis u RAM i netreba ti ni HD ni USB ni TDI ni WRC ni GSI ni nikoji drugi klinac nego samo upalis klav i vozi
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
OK...NESTO SAM SKONTO NESTO NE ALI ISPROBACU SVE....
usbstick mi je stalno u klavijaturi a podesena je tako da cim je upalim puni pcm i treba uisto oko minute da starta,ali ovo ne shvatam sto je marco napiso da to ubacim u ram ili takmo nesto.... uglavnom,hvala svima,sad znam nesto vise nego prije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
idi na sound mode pa na record pa na dropdown menu (strelica u desnom cosku) na import e tu sa usb a ucitas sempl pa record pa yes pa menu tu na ekranu stisnes basic pa odaberes drugu stranu i onda ima da ti pise ROM sa leve strane gore to prebacis na RAM i ispod toga imas naziv tog sempla koji si ucitao e posle opet dropdown i write sound i to je to posle se igraj sa efektima i ostalim zezalicama. Cackaj malo neboj se neces nista pokvariti...........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
sempl |
|
|