|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovako...imam dva programa jedan je oko 5GB a drugi je oko 2GB,i njih bi oba htjeo stavit (snimit) na 1 DVD od 8,5GB,ali htio bih napraviti HTML autorun,znači ja ubacim CD/DVD i odma da mi se pokrene izbornik naravno u HTML-u kao na sajtovima,tako da mogu birat koji program hoču instalirat,probavao sam razne Autorun Maker-e i sl. ali vidio sam na dosta foruma da možei preko HTML-a...al nisam baš neki englez pa ne spikam dobro
![]() Znači htjeo bih da imam dva foldera na CD-u zasebno,pa da me pita iz kojeg foldera hoču prvo pokrenut SETUP. Ako netko zna kako se to radi,bio bi mu zahvalan da mi objasni. Pozz
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Napravish u notepadu index.html sa sadrzajem:
Kod:
<html> <head><title>Naslov</title></head> <body> <a href="prvifolder/setup.exe">Naziv prvog programa</a> <a href="drugifolder/setup.exe">Naziv drugog programa</a> </body> </html> Sa notepadom, opet, autorun.inf sadrzaj Kod:
[autorun] shellexecute=index.html Bolje koristi neki autorun maker ili sl.
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Hvala buraz...a daj mi samo još reci kako da mi naslovi budu jedan ispod drugog,jel ovak su mi jedan do drugog i to dosta blizu...izgleda kao 1 naslov, i da mi to bude recimo na sredini ekrana?
e...i dali bi ja to mogao nekako slikovito sklepat u Office-u (Word, PowerPoint) dali su naredbe iste, jel malo sam se igrao u PowerPointu ali muči me Visaul Basic naredbe ![]()
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]() Kod:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> <title>Autorun</title> <style type="text/css"> body { font-family: "Georgia"; color: #000000; font-size: 1.0em; padding: 20px; margin: 0px; } p { margin: 0 0 15px; } #container { width: 100%; height: 100%; display: table; } #position { display: table-cell; vertical-align: middle; } #content { } </style> <!--[if IE]> <style type="text/css"> #container { position: relative; } #position { position: absolute; top: 50%; } #content { position: relative; top: -50%; } </style> <![endif]--> </head> <body> <div id="container"> <div id="position"> <div id="content"> <div align="center"> <a href="prvifolder/setup.exe">Naziv prvog programa</a> <br /> <a href="drugifolder/setup.exe">Naziv drugog programa</a> </div> </div> </div> </div> </body> </html> Moze Word, Front Page(bash za to)... Mozesh preko vbscripta u chemu god: Kod:
<script language="VBScript"> function fnShellExecuteVB() dim objShell set objShell = CreateObject("Shell.Application") objShell.ShellExecute "FajlZaPokretanje.exe", "", "", "open", 1 set objShell = nothing end function </script>
![]() |
Favoriti |
|
|